Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έτσι θα μείνει και του χρόνου ο Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Έτσι θα μείνει και του χρόνου ο Πιτίνο
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ρικ Πιτίνο τη νέα σεζόν και ο Αμερικανός έχει ήδη θέσει τους όρους του.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε περίοδο βαθιάς κρίσης. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Τσάβι Πασκουάλ από τον πάγκο της ομάδας. Ο αντικαταστάτης του ήταν ο θρύλος του Κολεγιακού μπακσετ, Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικάνος τεχνικός κατάφερε να σημαδέψει την ομάδα και να την βάλει μέσα στα play off της Eurolegue. Μπορεί να έμεινε εκτός συνέχειας από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν σκεφτεί κάποιος πως ανέλαβε την ομάδα, τότε ήδη είχε γίνει υπέρβαση.

Το αν ο Πιτίνο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο “τριφύλλι” μόνο σίγουρο δεν είναι. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπάρχει δεδομένη επιθυμία παραμονής. Από την πλευρά του ο έμπειρος κόουτς είναι θετικός στο να κάτσει άλλον ένα χρόνο στη χώρα μας.

Παναθηναϊκός: Τα θέλω του Πιτίνο

Σύμφωνα με το “Sportime” ο Αμερικανός έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ και τους έχει ήδη ξεκαθαρίσει τους όρους του για να παραμείνει.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι ένας προπονητής που έχει μάθει στον πρωταθλητισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει στην Ευρώπη αν δεν πρωταγωνιστεί. Φυσικά δεν μιλάμε για το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά την Eurolegue.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πιτίνο έχει ζητήσει να αυξηθεί το μπάτζετ και να έρθουν παίκτες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο 7ο αστέρι. Μένει να δούμε αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει στον Αμερικανό όσα ζητάει για να τον κρατήσει στην Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments