Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (25/4/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (25/4/19)
Συμβουλή για όλα τα ζώδια, για να είστε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις της ημέρας.

Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως νιώσεις το στομάχι σου να δένεται κόμπος όταν περάσεις το κατώφλι της εισόδου για το γραφείο ή όταν εμφανιστείς πάλι μπροστά στον περιπτερά ζητώντας εφημερίδα αγγελιών για να συνεχίσεις την αναζήτησή σου για δουλειά. Τέρμα το διάλλειμα, τα κεφάλια μέσα…

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο μόνος/Η μόνη που μπορεί να σε σαμποτάρει στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες είσαι εσύ και οι έμφυτες ανασφάλειες σου. Μην τολμήσεις να μην τολμήσεις! Μην αναμένεις! Μην διστάζεις! Αν κάποιος/α σʼ αρέσει, δείξτο του/της!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σου εφιστώ την προσοχή. Σήμερα, συνάδελφοι ή ο/η σύντροφός σου, θα γίνουν εριστικοί αναζητώντας συγκρούσεις, εντάσεις και τσακωμούς. Ο καθένας/Η καθεμιά θα ήθελε να δει την εικόνα σου να στραπατσάρεται. Ναι, τόσο νιώθουν πως απειλούνται πλέον από τον δυναμισμό σου.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τις επόμενες μέρες: 1) θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα, 2) θα μπορείς να διακρίνεις ποιες σχέσεις σού κάνουν και με ποιες μπορείς και χωρίς, 3) δεν θα φοβάσαι να λες την άποψη σου ακόμη και αν προξενεί ξινές φάτσες σε μερικούς φίλους/συγγενείς. (Καλό μου ακούγεται, δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις;)

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα μάτια είναι πιο παραπλανητικά από τα λόγια. Γιατί τα λόγια δοκιμάζονται, κρίνονται, διαφωνούν ή συμφωνούν. Αλλά τα μάτια, τα μάτια μόνο υπόσχονται και μετά, συχνά, αναιρούν και πληγώνουν. Γιʼ αυτό, ακόμη κι αν μέρες σαν τη σημερινή σʼ ενοχλεί αφόρητα, εμπιστεύσου τη λογική των λόγων και όχι την διαίσθηση των βλεμμάτων στις σχέσεις σου.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν συστηματικά προσπαθείς να εκφράζεις με δύναμη τις απόψεις και τα θέλω σου τότε τις επόμενες μέρες θα βιώσεις μια αίσθησης καθαρισμού και εξαγνισμού από συμπεριφορές του παρελθόντος. Αν όμως δεν το έχεις πετύχει ακόμη, τότε σε περιμένει άγχος, πεσμένη ζωτικότητα και μια αίσθηση πως είσαι εγκλωβισμένος/η στη συνήθεια χωρίς δυνατότητα διαφυγής. Έλα μην παραπονιέσαι. Πρέπει να μάθεις πως η ζωή θέλει και τόλμη εκτός από αντοχές.

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όσο πιο σοβαρός/η και σιωπηλός/η δείχνεις εξωτερικά, τόσο περισσότερο τα μέσα σου λαχταρούν για περισσότερη προσοχή, μια ένδειξη πως εκεί έξω υπάρχει πράγματι αυτό που λέγεται “τρυφερότητα” και δεν είναι της φαντασίας σου. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ Ζυγέ που πιστεύεις ακόμη στις Ανθρώπινες σχέσεις…

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει ότι ζεις αυτές τις μέρες περισσότερες ώρες στο κεφάλι σου παρά στην αληθινή ζωή είναι δεδομένο. Προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές διαδρομές σε αδιέξοδα μονοπάτια στην επαγγελματική σου ζωή, σκέφτεσαι, διαισθάνεσαι, παρανοείς και μετά επανέρχεσαι. Ναι, το ξέρεις καλύτερα και από τον αστρολόγο σου πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό που είσαι. Κι αυτή η σκέψη όσο κι αν τρομάζει κάποιες φορές, στο τέλος πάντα σε ηρεμεί. Όχι;

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/πολλές Τοξότες θα γίνεις μάρτυρες σημαντικών αλλαγών στην εργασιακή τους πραγματικότητα. Είτε γιατί πλέον αποκτάς ένα πιο αιχμηρό και ειλικρινές βλέμμα, είτε γιατί προβληματικές σχέσεις με προϊσταμένους ή/και συναδέλφους φτάνουν στο τέλος τους, το σίγουρο είναι ένα: η σκιά της ανασφάλειας φεύγει από πάνω σου.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα προτιμούσες σήμερα να είχες μείνει κάτω από τα σκεπάσματα ή να πήγαινες για μια μοναχική βόλτα στην παραλία ή να βρισκόσουν τέλος πάντων σε ένα μέρος που οι ήχοι του κόσμου θα εξαφανίζονταν. Αντί για αυτό όμως έχεις πάλι τη γνωστή φλύαρη βαβούρα των γύρω σου και την αίσθηση πως η καθημερινότητα μοιάζει με καλοστημένη φάρσα… Ζωή σου λένε μετά. Πφφ!!

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην εκπλαγείς αν τις επόμενες μέρες νιώσεις αρκετά ασφαλής και σίγουρος/η να τελειώσεις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες που μέχρι και πριν λίγο καιρό έλεγες πως δεν θα το έκανες ποτέ. Επιτέλους καταλαβαίνεις πως θες δίπλα σου ανθρώπους που είναι σταθεροί στις απόψεις τους και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments