Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Γκολ για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Γαλατά (vid)

Κώστας Μήτρογλου: Γκολ για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Γαλατά (vid)
Ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε το δεύτερό του γκολ με τη φανέλα της Γαλατάσαράι στην πρόκριση απέναντι στη Μαλατίγιασπορ για το Κύπελλο Τουρκίας.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να «βρίσκει δίχτυα», η Γαλατασαράι προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Σεβάστεια. Η ομάδα του “πιστολέρο” συνέτριψε 5-2 εκτός έδρας τη Μαλάτιασπορ, στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο» για την καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού, καθώς το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Λίνες (5΄) και Φεγκουλί (39΄), ενώ η Μαλάτιασπορ μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους με το πέναλτι του Άλεκσιτς (45+14΄). Στη συνέχεια η Γαλατασαράι πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Ονιεκούρου (58΄, 74΄) και ο Μήτρογλου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1 στο 83ο λεπτό, πριν ο Μίνα διαμορφώσει το τελικό 5-2 στο 89΄.

Αντίπαλος της «Γαλατά» στον τελικό θα είναι η Ακχισάρσπορ που ξεπέρασε με δύο νίκες το «εμπόδιο» της Ουμρανίγεσπορ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).

  • Δείτε το τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου:

Μήτρογλου: «Μην πιστεύετε κάθε ηλιθιότητα των media»

Πριν από λίγες ημέρες, ο διεθνής επιθετικός μέσω ανάρτησής του στο Twitter αντέδρασε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την Τουρκία και να επιστρέφει στη Μαρσέιγ το καλοκαίρι. Το ξέσπασμά του ήταν εναντίον τον media καθώς θεωρεί ψευδή όσα γράφονται γι’ αυτόν.

  • Το tweet του Κώστα Μήτρογλου:

«Μην ανακυκλώνετε και μην πιστεύετε κάθε ηλιθιότητα που δημοσιεύεται από τα μίντια. Εγώ, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί και κάθε μέλος της οικογένειας της Γαλατάσαραϊ είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments