Αθλητισμός

Λούκας Μπογέ: Μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού

Λούκας Μπογέ: Μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού
Ο Λούκας Μπογέ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Ο Λούκας Μπογέ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.  Ο Αργεντινός εξτρέμ έγινε γνωστό πως υπέστη μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, όπως διαπιστώθηκε στις εξετάσεις που υπεβλήθηκε το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.  Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ γλίτωσε την επέμβαση και ξεκινά άμεσα θεραπεία, ελπίζοντας ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο αυτό θα κριθεί και από την εξέλιξη της αποθεραπείας του. Συγκεκριμένα, η κατάστασή του θα κρίνεται μέρα με την ημέρα και από την ανταπόκρισή του στις θεραπείες.

Τι συνέβη

Στο 86ο λεπτό του Λαμία – ΑΕΚ με το σκορ ήδη στο 0-4 για την Ένωση, προέκυψε πρόβλημα με τον Λούκας Μπογέ. Ο Αργεντινός επιθετικός κατά τη διάρκεια μιας φάσης στην οποία προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος και αμέσως έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Αμέσως έγινε αλλαγή, του τοποθετήθηκε πάγος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments