Αθλητισμός

Μαρινάκης: Πληρώνει το ταξίδι των φιλάθλων της Νότιγχαμ στο Λονδίνο

Μαρινάκης: Πληρώνει το ταξίδι των φιλάθλων της Νότιγχαμ στο Λονδίνο
Μαρινάκης: Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ θα ναυλώσει τα λεωφορεία για το ταξίδι των 180 χλμ μέχρι το Λονδίνο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη δίνει το Μεγάλο Σάββατο (27/04) το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν στην Championship. Μάλιστα υπολογίζεται πως στον αγώνα με την ΚΠΡ στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν πάνω από 2000 φίλαθλοι της Φόρεστ.

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ως ένδειξη σεβασμού στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας από τα East Midlands, πρόκειται να ναυλώσει ο ίδιος τα λεωφορεία για το ταξίδι των 180 χλμ μέχρι το Λονδίνο. Όσοι μάλιστα είχαν πληρώσει νωρίτερα τα εισιτήρια για τη μετακίνησή τους θα τους επιστραφούν τα χρήματα τις επόμενες μέρες. Οι “ρεντς” είναι από τις ομάδες της Championship που έχουν από τον πιο πιστό φίλαθλο κόσμο στα εκτός έδρας ματς τους. Κατά μέσο όρο μαζί με την ομάδα ταξιδεύουν 2.140 οπαδοί.

Μ’ αυτή την κίνηση λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ ήθελε να κάνει ένα μικρό δώρο στους υποστηρικτές της.

Το σύνολο του Μάρτιν Ο’Νιλ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση (η ΚΠΡ 19η), στο -7 από τα playoffs ανόδου δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του από τον Νοέμβριο (2-0 τη Χαλ στις 24/11) και για πρώτη φορά να πετύχει δυο διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα στη φετινή Championship από τον Σεπτέμβριο, αφού την προηγούμενη αγωνιστική υπέταξε τη Μίντλεσμπρο εντός έδρας 3-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments