Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Υποψήφιος ο Γιώργος Γιαννόπουλος – Πού κατεβαίνει

Δημοτικές εκλογές 2019: Υποψήφιος ο Γιώργος Γιαννόπουλος – Πού κατεβαίνει
Δημοτικές εκλογές 2019: Αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δημοτικές εκλογές 2019: Αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Ο Αλέξης Γεωργούλης, η Ραλλία Χρηστίδου και αρκετοί ακόμη επώνυμοι αποφάσισαν να κατέβουν στις εκλογές.  Ένα από τα πρόσωπα που αποφάσισαν να δοκιμαστούν και στην πολιτική είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη, όπου ζει από το 1994, με την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Το βιογραφικό του

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Αρσινόη Μεσσηνίας. Έχει παρακολουθήσει Μαθήματα πιάνου, αρμονίας και τρομπέτας, στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης του Κάρολου Τρικολίδη και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.Εργάζεται ανελλιπώς στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα παίρνει μέρος ως τραγουδιστής, σε πολλά μουσικά σχήματα και σε διαφορετικές μουσικές σκηνές, μπουάτ, ρεμπετάδικα, ροκ κλαμπ και λαϊκές πίστες.Επιπλέον έχει κυκλοφορήσει σε δική του μουσική και στίχους, το cd «Σάμαλι, Παστέλι, Κοκ» και συμμετέχει σαν τραγουδιστής, σε δισκογραφικές παραγωγές, Ελλήνων Συνθετών.

Έγραψε και σκηνοθέτησε τη μουσική παράσταση «Για μια γυναίκα» και συνέγραψε τα σενάρια των ταινιών μεγάλου μήκους του Κάρολου Ζωναρά, «Ο Γιός του Τσάρλυ» και «Μπιγκ Χιτ». Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε είκοσι επτά (27) ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments