Τεχνολογία

Thanos: Ο κορυφαίος κακός της Marvel μπορεί να “αφανίσει” το Google

Thanos: Ο κορυφαίος κακός της Marvel μπορεί να “αφανίσει” το Google
Ο Thanos είναι ικανός να αφανίσει και τις αναζητήσεις στο google.

Ο Thanos και οι Avengers αποτελούν ένα από τα κορυφαία θέματα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Ο μεγαλύτερος κακός της Marvel επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη με την νέα ταινία “Endgame”.

Η τελευταία πράξη των Avengers έκανε πρεμιέρα στις 24/4 και δεν μπορούμε να γράψουμε περισσότερα για την πλοκή της χωρίς να κάνουμε σπόιλερ. Ωστόσο όλοι είναι φαν του είδους, γνωρίζουν τι έγινε στην προηγούμενη ταινία.

Ο Thanos έψαχνε τα infinity stones προκειμένου να συγκεντρώσει μια απίστευτη δύναμη στα χέρια του. Τόσο μεγάλη που με ένα χτύπημα των δαχτύλων του θα μπορούσε να αφανίσει τους μισούς ζωντανούς οργανισμούς.

Ο Thanos τα βάζει και με την google

Φαίνεται πως ο γιγάντιος κακός δεν έβαλε στόχο μόνο την ζωή που υπάρχει στους πλανήτες, αλλά και τις αναζητήσεις μας στο google. Αν κάποιος γράψει “Thnos” στο google θα αντικρίσει πολλές αναζητήσεις σχετικά με τον μεγαλύτερο κακό του σύμπαντος της Marvel.

Όπως βλέπεται στην παραπάνω φωτογραφία, υπάρχει ένα γάντι με τα infinity stones. Αν πατήσει πάνω του κάνει το κλικ που έκανε ο Thanos στην ταινία. Τότε αρχίζουν να γίνονται σκόνη κάποια από τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Ακριβώς όπως έκανε ο υπέρτατος κακός και στους Avengers.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments