Video

MasterChef spoiler: Τι γίνεται στις ομαδικές όταν δεν γράφουν οι κάμερες (vid)

MasterChef spoiler: Τι γίνεται στις ομαδικές όταν δεν γράφουν οι κάμερες (vid)
MasterChef spoiler: Το φως της δημοσιότητας είδε ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τις ομάδες δοκιμασίες.

MasterChef spoiler: Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια στον διαγωνισμό μαγειρικής είναι οι ομαδικές δοκιμασίες. Σε αυτές η ένταση στην κουζίνα είναι μεγάλη. Το ίδιο και οι απαιτήσεις των κριτών. Ειδικότερα όσο προχωράει το παιχνίδι. Δεν είναι λίγες οι φορές που εξαιρετικοί μάγειρες αποχώρησαν από το MasterChef εξαιτίας ενός κακού πιάτου σε ομαδική δοκιμασίας. Ωστόσο υπάρχουν και οι στιγμές που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του Πάσχα οι άνθρωποι της παραγωγής ετοίμασαν ένα βίντεο με το τι γίνεται στις ομαδικές όταν δεν γράφουν οι κάμερες.

MasterChef Spoiler: Τα καρφιά πρώην παίκτριας

Παίκτες που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό έχουν κάνει δηλώσεις που απασχόλησαν για μέρες τα media. Σειρά τώρα είχε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv», μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο  Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef.

Συμφωνείτε με αυτό που έκανε ο Σταμάτης; Ήταν μια τολμηρή κίνηση. Ήμουν αρκετό καιρό έξω από το παιχνίδι για να καταλάβω την ψυχολογία του και τα κίνητρά του. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι κατά την άποψή μου δείχνει ότι δεν σεβάστηκε το βαθμό που μας στηρίζουν η παραγωγή και οι κριτές. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην επικοινωνία και θεωρώ ότι θα μπορούσε να το συζητήσει με τους κριτές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments