Video

The Dark: Η σειρά αποκάλυψη του Netflix επιστρέφει για δεύτερη σεζόν (vid)

The Dark: Η σειρά αποκάλυψη του Netflix επιστρέφει για δεύτερη σεζόν (vid)
Το "The Dark" επιστρέφει για δεύτερη σεζόν αποκλειστικά στο Netflix.

Το The Dark είναι μια από τις σειρές αποκάλυψη που κυκλοφόρησαν από το Netflix. Πρόκειται για ένα από τα σίριαλ που έκαναν την γνωστή εταιρία παραγωγής να κάνει άνοιγμα προς τις Ευρωπαϊκές παραγωγές.

Το Dark διαδραματίζεται στην Γερμανία και όλη η σειρά είναι γυρισμένη στην γερμανική γλώσσα. Στα τέλη του 2017 έκανε πρεμιέρα στο Netflix και μέσα σε λίγες μέρες κέρδισε μια δεύτερη σεζόν.

Το σκοτεινό περιβάλουν και η εξαιρετική σκηνοθεσία έκαναν το Dark ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό που ανυπομονούσε για να μάθει πότε θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν. Αυτό θα γίνει στις 21 Ιουνίου και ήδη υπάρχει το πρώτο teaser .

Από το βίντεο φαίνεται ότι ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Στο ταξίδι του πρωταγωνιστή μας στο μέλλον για να ανακαλύψει το σκοτεινό παρελθόν του.

Netflix: Ραγδαία άνοδος συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο του 2019

Μέσα στο 2019 η πλατφόρμα streaming είδε τα νούμερα της να παίρνουν ανοδική πορεία. Συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους είδε τους συνδρομητές του να αυξάνονται κατά 9.6 εκατομμύρια. Από αυτούς το 1.7 προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι υπόλοιποι προέρχονται από άλλες χώρες.Αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για το Netflix που επενδύει πολλά εκατομμύρια το χρόνο σε νέες σειρές και ταινίες.

Το 2018 η Αμερικανική εταιρία παραγωγής είχε ξοδέψει 12 δισ. δολάρια και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει αυτό το ποσό. Οι νέοι χρήστες σημαίνουν και περισσότερα χρήματα στο ταμείο.

Τα έσοδα του Netflix μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 ανέρχονται στα 4,52 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 3,7 δισ. δολ. στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Αντίστοιχα τα κέρδη του είναι  344,1 εκατ. δολάρια από τα 290,1 εκατ  στο αντίστοιχο περυσινό πρώτο τρίμηνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments