Ελλάδα

Θησείο: Ανατίναξαν ΑΤΜ και άρχισαν να πυροβολούν όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί

Θησείο: Ανατίναξαν ΑΤΜ και άρχισαν να πυροβολούν όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί
Οι βομβιστές του ΑΤΜ στο θησείο κατάφεραν να ξεφύγουν με κασετίνες χρημάτων.

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε ακόμα μια επίθεση της συμμορίας που ανατινάζει ΑΤΜ τραπεζών, σήμερα (27/4) τα ξημερώματα στο Θησείο, όπου οι δράστες πυροβόλησαν στη θέα αστυνομικών για να διαφύγουν. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:10 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Ηρκλειδών 4, και κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα, αλλά πριν προλάβουν να φύγουν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και ειδοποιήθηκαν για την έκρηξη.

Τότε, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Παρά τις αναζητήσεις και έρευνες που ακολούθησαν, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Να σημειωθεί ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ΑΤΜ

Από εκείνη την ώρα η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πόσα χρήματα κατάφεραν να αποσπάσουν από το ΑΤΜ οι δράστες.

Ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένη, αφού “χτύπησαν” στην καρδιά της Αθήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments