Τεχνολογία

Playstation 4: Η Sony στέλνει 6,8 εκατομμύρια κονσόλες στα καταστήματα

Playstation 4: Η Sony στέλνει 6,8 εκατομμύρια κονσόλες στα καταστήματα
To Playstation 4 συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή στις αγορές παιχνιδομηχανής.

Το Playstation 4 αποτελεί μια από τις κορυφαίες κονσόλες που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Sony. Η κονσόλα έχει σημειώσει τρομερή επιτυχία και συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός πως η γνωστή εταιρία ανακοίνωσε πως μέχρι τις 31 Μαρτίου θα στείλει σε καταστήματος 6,8 εκατομμύρια κονσόλες για να καλύψουν την ζήτηση που υπάρχει. Παράλληλα, η Sony βλέπει αυξημένη άνοδο και στους συνδρομητές της υπηρεσίας Playstation Plus.

Playstation 4: Το χρυσωρυχείο της Sony

Η αυξημένη ζήτηση φέρνει και άνοδο στα έσοδα της εταιρίας. Το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2019 είναι αυξημένο σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι. Το 2018 η Sony έστειλε 17,8 εκατομμύρια κονσόλες στα ράφια των καταστημάτων, αριθμός μικρότερος κατά 1,2 εκατομμύρια από το 2017, αλλά λίγο πάνω από τις προβλέψεις των 17,5 εκατομμυρίων που είχε γίνει στην αρχή της χρονιάς.

Η πρόβλεψη της Sony είναι ότι θα πουλήσει 16 εκατομμύρια κονσόλες PS4 μέσα στο οικονομικό έτος 2019 που ξεκίνησε από την 1η Απριλίου 2019 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2020.

Σχετικά με το PlayStation Plus έφτασαν τα 36,4 εκατομμύρια μέχρι και τα τέλη του Μαρτίου, σημειώνοντας αύξηση 2,2 εκατομμυρίων σε σχέση με την περσινή χρονιά. Στο τέταρτο τρίμηνο του περσινού οικονομικού έτους, πουλήθηκαν 54,7 εκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών, σημειώνοντας άνοδο κατά 2,7 εκατομμύρια σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments