Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια
Την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου έχει να διαχειριστεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια βρισκόταν στη Σύρο για τις μέρες του Πάσχα, τη Μεγάλη Παρασκευή (26/4)  έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπημένος της άνθρωπος. Η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία παιδική της φωτογραφία.

Πολλοί followers δεν κατάλαβαν ότι το έκανε για τον θάνατο του παππού της, όμως ο πατέρας της Βασίλης Σπυρόπουλος έγραψε σχόλιο όπου εξήγησε ότι έχασε σήμερα τον πατέρα του.

Στη συνέχεια η πρώην παρουσιάστρια του My Style Rocks ανέβασε και στόρι αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου της προσώπου, μαζί με τη σημερινή ημερομηνία.

O παρουσιάστρια με τον παππού της σε μικρή ηλικία:

My Style Rocks: Όνομα έκπληξη στη θέση της Σπυροπούλου

Οριστική φαίνεται να είναι η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την παρουσίαση του My Style Rocks, του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια προσπάθησε να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Έτσι η Σπυροπούλου δεν θα συμμετάσχει στην παραγωγή του My Style Rocks και τη θέση της θα πάρει όνομα έκπληξη.

Πρόκειται για τη Λάουρα Νάργες, η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στον ΣΚΑΪ από τη συμπαρουσίαση του The Voice και του Survivor Panorama και στο Φάληρο φέρονται έτοιμοι να της δώσουν το χρίσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments