Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ επηρεάζει τις κινήσεις για τη θέση “5”

Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ επηρεάζει τις κινήσεις για τη θέση “5”
Ο Ολυμπιακός θα διαμορφώσει τις κινήσεις του για τη θέση "5" ανάλογα με το τι θα κάνει ο Νικολά Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αρχίσει να χτίζει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Μπορεί να μη γνωρίζει ακόμα σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξει, αλλά σίγουρα πρέπει να φροντίσει να έχει ένα καλό σύνολο με στόχο να πάει στο final 4 της Eurolegue.

Τα ζητήματα που υπάρχουν είναι πολλά και ένα από αυτά που θα επηρεάσουν όλο τον σχεδιασμό είναι το μέλλον του Νικολά Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού την τελευταία διετία κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Great win! 💪🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11) στις

Ολυμπιακός: Μιλουτίνοφ ο ρυθμιστής

Οι Σαν Αντώνιο Σπερς έχουν τα δικαιώματα του Σέρβου και δεν είναι καθόλου απίθανο να του προσφέρουν συμβόλαιο τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ίδιος ο παίκτης είναι χαρούμενος στην Αθήνα. Το ίδιο και η οικογένεια του κάτι που αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του.

Σε περίπτωση που ο έμπειρος σέντερ αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καλύψει το μεγάλο κενό που θα αφήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αγγελόπουλοι θα απαντήσουν σε αυτό το σενάριο με ένα δυνατό όνομα στη θέση “5”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#weareolympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikola Milutinov (@nikola_milutinov11) στις

Αν όλα πάνε καλά για τους ερυθρόλευκους και ο Μιλουτίνοφ μείνει στο λιμάνι, θα αλλάξουν τα πλάνα τους στους ψηλούς. Η πρόθεση του Ντέιβιντ Μπλατ είναι να πλαισιωθεί ο έμπειρος σέντερ με έναν αθλητικό ψηλό για να υπάρχει πλουραλισμός στις επιλογές. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο παίκτης που θα έρθει να έχει θητεία στο NBA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments