Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει να μείνει ο Φορτούνης και το δείχνει

Ολυμπιακός: Θέλει να μείνει ο Φορτούνης και το δείχνει
Ολυμπιακός: Από την πρώτη στιγμή ο Κώστας Φορτούνης έδειξε τη διάθεσή του στη διοίκηση όσον αφορά την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Κώστας Φορτούνης δείχνει και με το παραπάνω ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Δεν είναι κάτι άγνωστό αφού έχει φανεί από την πρώτη επαφή με τη διοίκηση. Έδωσε συνέντευξη σε πολιτική εφημερίδα και συγκεκριμένα «ΤΑ ΝΕΑ», τονίζοντας πως το μέλλον του είναι ο Ολυμπιακός και η εθνική Ελλάδας. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι «ερυθρόλευκοι».

Από την πρώτη στιγμή ο Κώστας Φορτούνης έδειξε τη διάθεσή του στη διοίκηση όσον αφορά την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά και να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Για αυτό άλλωστε στο θέμα του Έλληνα μέσου όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει σύντομα και μάλιστα με ένα μόνο ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνέντευξη του στα Νέα ο αρχηγός του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για την την επιστροφή του στην Ελλάδα και τις προτάσεις από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και είχε τονίσει:

«Είχα προτάσεις από όλους εκείνες τις ημέρες. Θυμάμαι ότι ο Ζήσης Βρύζας του ΠΑΟΚ μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Μου έδιναν το “10” στην πλάτη. Μιλούσα και με τον Γιάννη Αναστασίου που ήταν τότε προπονητής του Παναθηναϊκού, είχα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Εγώ όμως ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Στο σπίτι μου. Και ας ήξερα ότι εκεί υπάρχει μία πολύ πιο ισχυρή ομάδα, που μ΄λις είχε πάρει το πρωτάθλημα και είχε φτάσει ως τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Καταλάβαινα πως θα έπρεπε να ανταγωνιστώ σπουδαίους παίκτες. Ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ήθελα όμως να παίξω στον Ολυμπιακό. Το ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ένιωθα πάντα πως μία μέρα θα γυρίσω. Ή απλά το ήθελα τόσο από τότε που μάζεψα τα πράγμα μου και έφυγα από τον Ρέντη. Με πείραξε πολύ που έφυγα έτσι. Όταν ο μάνατζέρ μου λοιπόν, μου είπε πως τηλεφώνησε ο κύριος Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό, τελείωσαν όλα. Ή κατά έναν τρόπο μάλλον άρχισαν όλα.»

Ολυμπιακός: Αλλάζουν τα δεδομένα με τις θέσεις των ξένων

Μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει της νέας χρονιάς είναι οι θέσεις των ξένων στον Ολυμπιακό. Των ποδοσφαιριστών δηλαδή που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο. Κι αυτό διότι κάθε ομάδα μπορεί να έχει πέντε, αλλά και 3 κάτω των 23.

Σε αυτή την κατηγορία είναι τόσο ο Καμαρά όσο και ο Σισέ. Όμως ο Σενεγαλέζος από την νέα χρονιά αλλάζει κατηγορία. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνει κλείσει τα 24 του χρόνια, κάτι που  σημαίνει πώς θα λογίζεται ως ξένος, καθώς δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Αντίθετα, ο Καμαρά παραμένει ακόμα μέσα σε αυτή τη λίστα.

Το οποίο σημαίνει πώς ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα πιάνει μια από τις 5 θέσεις των ξένων. Οπότε αυτό θα παίξει το ρόλο και του και στον προγραμματισμό και τις επιλογές των ξένων παικτών ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments