Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για τον πάγκο της Κ19 ο Τάσος Θέος

ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για τον πάγκο της Κ19 ο Τάσος Θέος
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να πρέπει να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19 του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κ19 πριν από λίγες μέρες. Ο πρωτεργάτης αυτής της σπουδαίας ομάδας δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι μια μέρα θα κάτσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Πριν γίνει αυτό θα χρειαστεί να κάνει το…αγροτικό του σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι εντός συνόρων. Το όνομα του αγαπημένου Πάμπλο των οπαδών του ΠΑΟΚ παίζει έντονα για τον πάγκο της Ξάνθης σαν αντί-Ράσταβατς.

ΠΑΟΚ: Ο Θέος το μεγάλο φαβορί

Σε περίπτωση που ο Πάμπλο Γκαρσία επιλέξει να κάνει το επόμενο βήμα, ο ΠΑΟΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο στο μέλλον του. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει νέο προπονητή για την Κ19 του συλλόγου. Τα ονόματα που παίζουν είναι αρκετά.

Αυτό που φαντάζει το επικρατέστερο είναι αυτό του Τάσου Θέου. Ο Έλληνας τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία στα τμήματα υποδομής από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα σε επίπεδο Κ17.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει με δημοσίευμα του το Sportime οριστικές αποφάσεις για τη στελέχωση του προπονητικού τιμ του ΠΑΟΚ θα παρθούν μετά το τέλος της σεζόν αφού οι ομάδες του Δικεφάλου έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments