Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Απογοήτευση για τον χαμένο τελικό

Παρί Σεν Ζερμέν: Απογοήτευση για τον χαμένο τελικό
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε το Γαλλικό Κύπελλο από την Ρεν και σκόρπισε θλίψη στους οπαδούς της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξοδέψει ένα καράβι λεφτά προκειμένου να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Στην Γαλλία κατακτά με άνεση το πρωτάθλημα εξαιτίας της έλειψης ανταγωνισμού. Οι Άραβες πήραν στην ομάδα τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ για την Ευρωπαϊκή διάκριση.

Τελικά τα πράγματα όχι μόνο δεν έγιναν καλύτερα, αλλά χειροτέρεψαν. Τα τελευταία τρία χρόνια η Παρί των εκατομμυρίων είδε την Μονακό να κατακτά πρωτάθλημα και τώρα ήρθε η Ρεν. Μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ που κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας.

Παρί Σεν Ζερμέν: Άγριο κράξιμο στον Νεϊμάρ

Οι συνεχόμενες αποτυχίες δεν έμειναν ανταπάντησες από τους φίλους της ομάδας. Οι οπαδοί της Παρί αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και ειδικότερα τον Νεϊμάρ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του ο σταρ της ομάδας τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας τους πως δείχνουν έλλειψη τσαμπουκά και ποδοσφαιρικής αλητείας.

“Πρέπει να γίνουμε περισσότερο επαγγελματίες στα αποδυτήρια. Να ενωθούμε περισσότερο.Βλέπω νεότερους παίκτες που μιλάνε περισσότερο παρά ακούνε. Πρέπει να γίνεται το αντίθετο. Μερικές φορές κάποιος πιο έμπειρος μιλάει και απαντάνε. Μέχρι και ο προπονητής μιλάει και εκείνοι αντιμιλούν. Δε λειτουργεί έτσι μία ομάδα. Πρέπει να το καταλάβουν. Είμαστε πιο έμπειροι, γι’ αυτό πρέπει να μας σέβονται περισσότερο. Να μας ακούνε. Είχα κι εγώ τέτοια νοοτροπία όταν ξεκίνησα, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments