Μedia

Σπύρος Παπαδόπουλος: Με το “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” έκαναν Ανάσταση οι Έλληνες

Σπύρος Παπαδόπουλος: Με το “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” έκαναν Ανάσταση οι Έλληνες
Υψηλή τηλεθέαση σημείωσε το ειδικό επεισόδιο της εκπομπής "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όσοι έμειναν σπίτι, έκαναν Ανάσταση με Σπύρο Παπαδόπουλο, με τη χθεσινή εορταστική εκπομπή “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” να σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.  Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου σημείωσε 29,1% στο γενικό σύνολο, ενώ στις 00:00 η τηλεθέαση ανέβηκε στο 41,2%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Στην υγειά μας ρε παιδιά είχε μέσο όρο 23,7%, ενώ στις 00:00 οι μετρήσεις έδειξαν 33,8%. Την ώρα της Ανάστασης, η ΕΡΤ1 βρέθηκε στο 10,4%, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια σημείωσαν μονοψήφια νούμερα.

Η βραδιά ξεκίνησε σε κλίμα κατάνυξης. Ο Δημήτρης Μπάσης σε ρόλο ψάλτη απέδωσε τα τροπάρια “Ω γλυκύ μου έαρ” και “Η ζωή εν τάφω” με τη συνοδεία 50 μελών της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Τάσος Χαλκιάς ξάφνιασε και συγκίνησε, απαγγέλλοντας απόσπασμα ύμνου της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα μεσάνυχτα, το σκηνικό άλλαξε: Έψαλλαν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη, αντάλλαξαν ευχές, τσούγκρισαν αυγά και η διασκέδαση απογειώθηκε.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέλαβε χρέη μαέστρου και έδωσε το ρυθμό, ενώ το ντουέτο της Μπέσυς Μάλφα και του Κρατερού Κατσούλη τους ξεσήκωσε όλους. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμήνευσε τα τραγούδια του με το δικό του χιουμοριστικό ύφος.

Την παρέα συμπλήρωσαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι: Κώστας Χαρδαβέλλας, Χρύσα Ρώπα, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Δομαζακη, Πέτρος Λαγούτης, Υρώ Λούπη, Στέφανος Κωνσταντινίδης Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζιδου, Στέλιος Κρητικός, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Παράσχος, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Ειρήνη Κολιδά, Τζώρτζια Γεωργίου, Εύα Μπάση, Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Έλλη Γελεβεσάκη.

Μελίνα Ασλανίδου: Τρέλανε κόσμο με το ντεκολτέ της την Ανάσταση

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε για ακόμα μία φορά το παρών στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Και όπως πάντα ξεσήκωσε τους καλεσμένους και το τηλεοπτικό κοινό με την υπέροχη φωνή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, λοιπόν, βρέθηκε και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην εκπομπή, όπου ερμήνευσε πολλές επιτυχίες. Όμως αυτή τη φορά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και για έναν διαφορετικό λόγο. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της που τρέλανε κόσμο.

Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια χόρεψε και τσιφτετέλι, αναστατώνοντας το πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments