Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αγκαλιά στη Μαρέβα και οι ευχές για το Πάσχα (pic)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αγκαλιά στη Μαρέβα και οι ευχές για το Πάσχα (pic)
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στην Τήνο μαζί με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα.

Μια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τήνο όπου βρίσκεται με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα. Στην εικόνα οι δυο τους “ποζάρουν” μπροστά από τον οβελία, λίγο προτού σερβιριστεί στο πασχαλινό τραπέζι.

Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνοδεύεται από την ευχή «Καλό Πάσχα». Να αναφέρουμε, ότι λίγο νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μήνυμά του για το Πάσχα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο “Γολγοθάς της πατρίδας μας τελειώνει”.

«Ελληνίδες και Έλληνες σε όλη τη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιο Πάσχα. Παίρνουμε δύναμη από την πίστη μας, από τη νίκη της ζωής, του φωτός, της ελπίδας» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του.

«Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα και ιδίως σε όσους πέρασαν πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Και το μήνυμα προς όλους είναι ότι ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας. Εύχομαι το φως της Ανάστασης να δείξει τον δρόμο για μια πιο φωτεινή, για μια καλύτερη Ελλάδα. Χριστός Ανέστη!».

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram αγκαλιά με τη Μαρέβα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments