Αθλητισμός

Ατρόμητος: Μιλάει με Νυρεμβέργη ο Κάναντι

Ατρόμητος: Μιλάει με Νυρεμβέργη ο Κάναντι
Πολύ καλό συμβόλαιο προσφέρει η γερμανική ομάδα στον προπονητή του Ατρομήτου.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νυρεμβέργης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Bild. O 48χρονος τεχνικός έχει καλό όνομα στη Γερμανία και ψαχνόταν αρκετά για εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικούντες τη Νυρεμβέργη του δίνουν περισσότερα από 300.000 ευρώ τον χρόνο. Φυσικά αυτό είναι ένα ποσό που δεν θα μπορούσε με τίποτα να λάβει από την ομάδα του Περιστερίου. Να σημειωθεί πως ο 48χρονος έχει ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις τους «κυανόλευκους».

Από τη στιγμή που το αναφέρει και η «Bild», η υπόθεση δείχνει να πλησιάζει περισσότερο προς το τέλος της.

Ενδιαφέρον από Γερμανία και για Μπουσούλατζιτς

Τα… δίχτυα της στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο έχει ρίξει η Ντάρμσταντ, με τη γερμανική ομάδα να επιθυμεί την απόκτηση του Άζερ Μπουσούλατζιτς. Το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου με την ομάδα του Περιστερίου ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και η Ντάρμσταντ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει «γάμος». Ο Άζερ Μπουσούλατζιτς ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017 και αυτά τα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο κατέγραψε συνολικά 29 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ατρόμητο και από τη νέα σεζόν θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου με τα χρώματα της Ντάρμσταντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments