Ελλάδα

Θήβα: Στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη

Θήβα: Στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 8χρονο κοριτσάκι από τη Θήβα που τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα το Πάσχα.

Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται η σφαίρα που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία το μεσημέρι ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα στοιχεία που θα προκύψουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και την βαλλιστική εξέταση της σφαίρας θα τους οδηγήσουν στον δράστη, που όπως όλα δείχνουν πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα κατά την διάρκεια γλεντιού.

Η βολίδα, η οποία αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού μετά από πολύωρη επέμβαση, μεταφέρθηκε στο ειδικό εργαστήριο της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί το είδος του όπλου από το οποίο προήλθε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πυροβόλο όπλο και όχι από καραμπίνα, ωστόσο περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του όπλου θα αποκαλύψει η βαλλιστική εξέταση.

Το σπίτι της 8χρονης


Την ίδια ώρα, κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας αναμένεται αύριο Τρίτη στην περιοχή προκειμένου να προχωρήσει σε μετρήσεις για τον υπολογισμό της γωνίας από όπου προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Από τη στιγμή της τραγωδίας, οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς εστιάζονται σε δύο διαφορετικά σημεία όπου δύο παρέες γλεντούσαν και ακούγονταν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το ένα σημείο είναι από την μεριά του χωριού Θεσπιές και το άλλο από την αντίθετη μεριά που είναι τα πρώτα σπίτια του χωριού Λεοντάρι.

Το σημείο όπου σωριάστηκε η 8χρονη Αλεξία


Ήδη έχουν γίνει έρευνες σε κάποια από τα σπίτια ωστόσο δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε κάλυκες. Πάντως οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ είναι ότι από τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που θα προκύψουν από την αστυνομική έρευνα και τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα οδηγηθούν σε διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments