Διεθνή

Κέρδισαν 4 εκατομμύρια στο ξυστό αλλά δεν μπορούν να εισπράξουν τα κέρδη

Κέρδισαν 4 εκατομμύρια στο ξυστό αλλά δεν μπορούν να εισπράξουν τα κέρδη
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δύο άνδρες περιμένοντας την απόφαση σχετικά με το ξυστό που κέρδισαν.

Το απρόβλεπτο είναι κάτι που κάνει το ξυστό τόσο συναρπαστικό. Κανείς δεν ξέρει όταν αγοράζει ένα ξυστό τι κρύβεται από κάτω. Τι θα προκύψει μόλις το ξύσει. Όλοι αναρωτιούνται, πως να κερδίσω στο ξυστό, αν υπάρχει κάποιος τρόπος που θα βοηθήσει και θα αυξήσει τις πιθανότητες του παίκτη ή είναι μόνο καθαρή τύχη.

Όταν όμως κερδίζεις ακολουθεί μία ικανοποίηση και χαρά. Και δεν βλέπεις την ώρα να πας να εισπράξεις το ποσό που κέρδισες. Έτσι ένιωσαν και οι άνδρες όταν έμαθαν ότι κέρδισαν το ποσό των 4 εκατομμυρίων.

Οι δύο άνδρες όμως δεν χάρηκαν για πολύ διότι μπορεί να κέρδισαν, αλλά δεν μπορούν να το εισπράξουν. Ο Ματ Γούντραμ και ο Ρος Γουάτσον επικοινώνησαν με την Camelot που διαχειρίζεται τα τυχερά παιχνίδια στην Αγγλία για να τους ενημερώσουν πως είναι οι μεγάλοι νικητές των 4 εκατομμυρίων λιρών.

Οι υπεύθυνοι, όπως γίνεται στις περιπτώσεις που το ποσό είναι τόσο μεγάλο, τους ζήτησαν τραπεζικό λογαριασμό για να τους μεταβιβάσουν τα κέρδη. Εκείνοι όμως απάντησαν πως δεν έχουν. Αμέσως “χτύπησε” καμπανάκι στους υπεύθυνους, καθώς κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Μετά από έρευνες είδαν ότι η αγορά του τυχερού λαχνού είχε γίνει με χρεωστική κάρτα, κάτι που κίνησε μεγαλύτερες υποψίες. Οι υπεύθυνοι τους ρώτησαν πως γίνεται να έχουν χρεωστική κάρτα, ενώ δεν έχουν κάποιο λογαριασμό τραπέζης. Εκείνοι απάντησαν με την πιο εύκολη απάντηση -και ακόμα πιο ύποπτη-  πως ανήκει σε έναν φίλο τους.

Μάλιστα όταν ρώτησαν το όνομα του φίλου τους, εκείνοι απάντησαν με ένα απλό Τζον. Κανένα επίθετο και καμία άλλη πληροφορία.

Έτσι, στην Camelot θεωρούν πως η κάρτα ήταν κλεμμένη (σ.σ ο Γκούντραμ έχει 22 καταδίκες στην πλάτη του) και πως δεν πρέπει να δώσουν τα κέρδη, «παγώνοντας» όλες τις διαδικασίες. Από τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν πως το ξυστό ήταν γνήσιο και πλέον προσπαθούν να κινήσουν τις διαδικασίες για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της κάρτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments