Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Διακοπές στην Κρήτη χωρίς ίχνος make up

Βίκυ Κάβουρα: Διακοπές στην Κρήτη χωρίς ίχνος make up
Η Βίκυ Κάβουρα έκανε τα πρώτα της μπάνια στην Κρήτη.

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελληνική Showbiz. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με το make up να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Όπως φαίνεται η γνωστή ηθοποιός παραμένει όμορφη και χωρίς ίχνος βαψίματος.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελούντα της Κρήτης. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε τον εξαιρετικό καιρό για να κάνει τα πρώτα της μπάνια. Εκεί την βρήκαν οι φωτογράφοι της ιστοσελίδας gossip-tv.gr. Η Βίκυ Κάβουρα όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε,αλλά του χάρισε και ένα λαμπερό χαμόγελο.

Βίκυ Κάβουρα: Τα καρφιά για την Αγγελική Ηλιάδη

Η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξη της είχε αφήσει αιχμές για την Βίκυ Κάβουρα. Συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει ότι η ηθοποιός μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου. «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», ήταν τα λόγια της στο περιοδικό «ΟΚ».

Η 30χρονη ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είχε σχολιάσει η Αγγελική Ηλιάδη. Μάλιστα, τόνισε πως την πείραξε ιδιαίτερα όταν ειπώθηκε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή Ανάσταση ,φως χαρά κ αγάπη στις ψυχες όλων μας !περαστε όμορφα 💖🐣 #happyeaster #sharelove #happymoments #island #crete🇬🇷 #lovewhatyoudo #uniqueshoesclothes @uniqueshoesclothes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky (@kavouravicky_official) στις

“Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί μου έκανε κακό το να φέρομαι ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση… Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιον λόγο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments