Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler διαρροή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor spoiler διαρροή: Αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor spoiler διαρροή: Χθες ήταν μέρα ασυλίας στο reality επιβίωσης. Οι πληροφορίες που ήθελαν την άσπρη ομάδα να κερδίζει επιβεβαιώθηκαν. Οι λευκοί έκαναν δυο εξαιρετικά παιχνίδια και δεν θα δούνε κάποιον παίκτη τους να αποχωρεί.

Αντίθετα η μαύρη ομάδα πήγε στο συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι Έλληνες παίκτες ψήφισαν πρώτοι. Η Ελπίδα μάζεψε τις ψήφους όλων των συμπαικτών και μια πήρε ο Σπύρος. Ο τελευταίος ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους Τούρκους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🔥Συμβούλιο Ψηφοφορίας🔥 Δείτε live το επεισόδιο με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor spoiler διαρροή: Το παρασκήνιο της ψηφοφορίας

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Σουντέ ψήφισε την Κατερίνα Δαλάκα.  Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και αρχηγός της μαύρης ομάδας δεν είχε ψηφιστεί ποτέ ξανά. Στο περυσινό Survivor δεν είχε ψηφιστεί ποτέ και τώρα πρώτη φορά.

Έχει γίνει ολόκληρη ιστορία τώρα με την ψήφο της Δαλάκα. Η Σουντέ έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Δαλάκα ισχυρίζεται πως ο Εμρέ της είχε πει πως σκέφτεται να την ψηφίσει, επειδή έτσι θα κάψει την ψήφο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ψηφίστε θετικά τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο Survivor! Η ψηφοφορία μόλις ξεκίνησε και θα διαρκέσει για μία ώρα! 📞📨⏳ • • • #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR #Vote @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Πέρα από αυτό το μπέρδεμα, η ουσία είναι ότι ο Σπύρος και η Ελπίδα τέθηκαν στην κρίση του Ελληνικού κοινό για το μέλλον τους στο Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments