Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (29/4/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (29/4/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (29/4/19). Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα).

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοιχτά και μάλλον τώρα έχετε βρεθεί σε μια δύσκολη θέση, καθώς όλοι ζητούν άμεσα τις τελικές σας αισθηματικές αποφάσεις. Ταύρος: Μέσα σε ένα καλό κλίμα, θα υποδεχτείτε κάποιον παλιό σας έρωτα, που ζητάει έμμεσα να του δώστε ευκαιρίες για να σας αποδείξει τι έχει μέσα στην καρδιά του. Δίδυμοι: Υπάρχουν ερωτικές διαθέσεις, από την μεριά κάποιου φίλου σας και τις έχετε σίγουρα καταλάβει, εδώ και μήνες. Από τον Μάιο αυτό όλο θα γίνει πιο έντονο. Καρκίνος: Δεν έχετε αυτές τις ημέρες και την καλύτερη πιθανή διάθεση, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν εξελίσσονται όπως εσείς έχετε σχεδιάσει, και σε αυτό ευθύνεται ο σύντροφος σας.

Λέων: Κάποιες φορές τα λόγια είναι απλά περιττά. Τώρα που θα βρεθείτε επιτέλους και από κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι παρεξηγήσεις θα λυθούν! Παρθένος: Μέσα στην εργασία σας, έχετε καταλάβει ότι ένα άτομο σας φλερτάρει, και προσπαθεί να σας μιλήσει πιο ρομαντικά. Προσοχή μόνο στην εικόνα σας. Ζυγός: Αυτό που ανακαλύπτετε, όσο περνάει ο καιρός και μέσα σε αυτή την σχέση είναι ότι είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, που απλά αλληλο – ταλαιπωρείστε.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (29/4/19)

Σκορπιός: Το ερωτικό πάθος έχει φτάσει στον δεσμό σας, στο απόλυτο! Τώρα αισθάνεστε και έτοιμοι, για να τολμήσετε και ένα επόμενο δεσμευτικό βήμα. Σκεφτείτε το! Τοξότης: Οι διπλές ερωτικές καταστάσεις, θα σας φέρουν ίσως και σε δύσκολη θέση, καθώς με τόση κινητικότητα, ίσως και να υπάρξουν αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμένετε. χαρτομαντεια Αιγόκερως: Δεν έχει ακόμη εξανεμιστεί η ελπίδα που έχετε για τον πρώην σας. Περιμένετε χωρίς όριο, να κάνει την κίνηση του, και μάλλον κάπου εκεί έχετε χάσει χρόνο πολύ!

Φωτογραφία shahbaz Akram από το Pexels

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (29/4/19)

Υδροχόος: Μπορεί να έχετε κάνει πολλά λάθη, στο ερωτικό σας παρελθόν αλλά τώρα έχετε μέσα σας πάρει τις τελικές αποφάσεις, για το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας, με έναν νέο σύντροφο. Ιχθείς: Πολλά τα νέα άτομα, που έχουν μπει στην καθημερινότητα σας, μέσα από τον κοινωνικό και τον εργασιακό σας κύκλο. Τα φλερτ ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments