Ελλάδα

Θήβα: Η ΕΛΑΣ ψάχνει να βρει από ποιο πιστόλι έφυγε η «αδέσποτη» σφαίρα – Χαροπαλεύει η 8χρονη Αλεξία

Θήβα: Η ΕΛΑΣ ψάχνει να βρει από ποιο πιστόλι έφυγε η «αδέσποτη» σφαίρα – Χαροπαλεύει η 8χρονη Αλεξία
Θήβα: Η 8χρονη Αλεξία δίνει μάχη για τη ζωή της

Θήβα: Το πιστόλι από το οποίο έφυγε η «αδέσποτη» σφαίρα που τραυμάτισε βαρύτατα την 8χρονη Αλεξία το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα αναζητούν ακόμα οι αρχές.  Σήμερα αναμένεται στη Θήβα ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου.

Το μόνο που έχει διακριβωθεί για την ώρα είναι ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της 8χρονης δεν προέρχεται από καραμπίνα αλλά από πιστόλι ή περίστροφο. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πώς παρά το ότι η 8χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κανείς από όσους οπλοφορούν στην περιοχή δεν έχει παρουσιαστεί στις αρχές για να ελεγχθεί το όπλο του.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να εξετάσουν όλους όσους κατέχουν όπλα. Από τη βαλλιστική εξέταση θα βρεθεί ο δράστης, με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί κυρίως σε δύο χωριά από τα οποία ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί το μεσημέρι της Κυριακής.

Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστό στις αρχές τι διαμετρήματος είναι. Παράλληλα αυτό που θέλουν να εξετάσουν οι ειδικοί είναι η τροχιά της σφαίρας έτσι ώστε να μπορούν να σχηματίσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την περιοχή από την οποία προήλθε.

Η 8χρονη Αλεξία δίνει μάχη για τη ζωή της

Παρά την αφαίρεση της σφαίρας από το κεφάλι της Αλεξίας αργά το βράδυ της Κυριακής, τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την μικρή Αλεξία. Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, ελπίζοντας στο καλύτερο για την 8χρονη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments