Ελλάδα

Θήβα: Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στη Βοιωτία – Αισιόδοξοι οι γιατροί για την 8χρονη

Θήβα: Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στη Βοιωτία – Αισιόδοξοι οι γιατροί για την 8χρονη
Η κατάσταση της 8χρονης από τη Θήβα είναι σταθερή μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Από περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», προέρχεται η βολίδα που αφαιρέθηκε ύστερα απο χειρουργική επέμβαση απο το δεξιό κρόταφο του 8χρονου κοριτσιού που δέχτηκε το βλήμα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στη Θήβα, ανήμερα του Πάσχα. Αυτό προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Από το πρωί της Τρίτης (30/4), στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διεξάγει έρευνα για την συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στο σημείο απο το οποίο ερρίφθη ο πυροβολισμός, και στην σύλληψη του υπαίτιου.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, στρέφονται σε διπλανό χωριό και συγκεκριμένες παρέες, που γλεντούσαν για το Πάσχα, πυροβολώντας στον αέρα.

Θήβα: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για την 8χρονη

Σταθερή είναι η κατάσταση της 8χρονης, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα, κάτι που δημιουργεί συγκρατημένη αισιοδοξία στους γιατρούς του νοσοκομείου παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον περιμένουν από το παιδί να ανταποκριθεί μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Στο πλευρό της 8χρονης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν.

Το παιδί τους βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο και ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες χωρίς να παρουσιάζει επιπλοκές, η αισιοδοξία μεγαλώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments