Lifestyle

Σκάρλετ Γιόχανσον: Σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική

Σκάρλετ Γιόχανσον: Σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική
Η Σκάρλετ Γιόχανσον σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική σε τοπικό επίπεδο.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε αναφέρει το όνομα της Σκάρλετ Γιόχανσον σε ομιλία του στη Βουλή. Προκειμένου να… πικάρει την αντιπολίτευση, ο υπουργός Οικονομικών είχε πει πως και εκείνος θα ήθελε να βγει ραντεβού με τη Σκάρλετ, αλλά είναι δύσκολο. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως και οι δηλώσεις της πασίγνωστης ηθοποιού ίσως να τους φέρουν πιο… κοντά.

Στη διάρκεια της περιοδείας Τύπου για την ταινία «Avengers: Endgame», που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους την περασμένη Τετάρτη (24/4), η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον. Η προεδρία των ΗΠΑ ίσως δεν είναι στους κοντινούς της στόχους, αλλά η πολιτική σε τοπικό επίπεδο είναι κάτι που θα το επιθυμούσε. «Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επέλθει αλλαγή είναι η πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Ίσως σε κάποιο σημείο στο μακρινό μέλλον, να αισθανθώ ότι δέχομαι κάλεσμα, απλά μέχρι τώρα δεν συνέβη», δήλωσε η 34χρονη ηθοποιός.

Η τέταρτη και πιο πολυαναμενόμενη ταινία στη σειρά των Εκδικητών (και 22η ταινία Marvel), κλιμακώνει την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κινηματογραφικό κεφάλαιο του 2018 «Εκδικητές: O Πόλεμος της Αιωνιότητας» («Avengers: Infinity War»). H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 7 χρόνια.

Τώρα, η νέα ταινία φέρνει στη μεγάλη οθόνη την πιο αβυσσαλέα μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον πιο αδυσώπητο εχθρό του σύμπαντος, τον φονικό Thanos. Η Σκάρλετ Γιόχανσον εξέφρασε την ελπίδα η τελευταία ταινία να είναι «μια εμπειρία κάθαρσης για τους ανθρώπους». «Ελπίζω ότι θα δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση ικανοποίησης στους θεατές», συμπλήρωσε.

Η ταινία έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και έχει συζητηθεί αρκετά. Μάλιστα, το περασμένο σαββατοκύριακο κατέρριψε ρεκόρ εισιτηρίων σε Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία και σε περισσότερες από 35 άλλες αγορές, σύμφωνα με την Disney. «Φέρτε μερικά αμύγδαλα», συνέστησε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ μεγάλης διάρκειας έργο.

«Νιώθω ότι οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν τρεις ώρες», πρόσθεσε η ηθοποιός. «Δεν θυμάμαι ποια ήταν η διάρκεια του «Infinity War». Πρέπει να ήταν γύρω στις τρεις ώρες. Νομίζω ότι είναι εντάξει. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χειριστούν», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments