Video

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω το σύνδρομο της “ραγισμένης καρδιάς” (vid)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω το σύνδρομο της “ραγισμένης καρδιάς” (vid)
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την βαριά κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν και αποκάλυψε πως ο γιατρός της είπε πως έχει το σύνδρομο της "ραγισμένης καρδιάς". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε επίσης για τον σύζυγό της και αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν έχει βαφτίσει τα παιδιά της.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. Η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο, μίλησε για τα παιδιά της και αποκάλυψε τον λόγο που δεν τα έχει βαφτίσει ακόμη, ενώ έκανε και μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την βαριά κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν ενώ αποκάλυψε πως ο γιατρός της είπε πως έχει το σύνδρομο της “ραγισμένης καρδιάς”.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν ξέρω αν θα βαφτίσω τα παιδιά μου

«Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο. Θρησκευτικό θα έκανα υπό συνθήκες. Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν πράγματα. Εγώ πιστεύω στην ενέργεια. Όλες οι θρησκείες μιλάνε για το ίδιο πράγμα. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, όμως θέλω να νιώθω, δεν μπορώ να το κάνω τυπικά. Δεν ξέρω αν θα βαφτιστούν τα παιδιά μου. Θα το δω στην πορεία. Το έχω αφήσει στον αέρα. Ονοματοδοσία έχω κάνει στα παιδιά. Έχουν όνομα», είπε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έχω το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την βαριά κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν ενώ αποκάλυψε πως ο γιατρός της είπε πως έχει το σύνδρομο της «ραγισμένης καρδιάς». «Στη δεύτερη λοχεία ένιωσα πως υπήρχε περίπτωση να πάθω κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν και μάλιστα πολύ βαριά. Θα πω κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες. Είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό.

Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια όταν το παθαίνω αυτό. Και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο και να αρχίσω να φροντίζω τον εαυτό μου γιατί είναι όλα στο μυαλό μου. Μου είπε ένας γιατρός ότι έχω το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς. Μετά δεν μπορούσα να βρω χαρά σε τίποτα. Κανείς δεν το ήξερε. Ήθελα να το περάσω μόνη μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments