Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόχοι από την ελληνική αγορά

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόχοι από την ελληνική αγορά
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του εν όψει της επόμενης σεζον.

Τον προγραμματισμό του εν όψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός πως η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί. Έτσι κι αλλιώς, οι ερυθρόλευκοι πιθανότατα δε θα αγωνιστούν μέχρι τέλους στα πλέι οφ, μιας και έχουν ξεκαθαρίσει ότι με Έλληνες διαιτητές δεν παίζουν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Και αναμένεται να το τηρήσουν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαριστεί που θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν, αφού είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της Αδριατικής Λίγκας. Αλλά ήδη ο σχεδιασμός του ρόστερ ξεκινάει. Ο Μπόγρης αναμένεται να αποχωρήσει, το ίδιο και ο Λεντέι, ενώ ερωτηματικό είναι ο Μιλουτίνοφ. Αν οι Σαν Αντόνιο Σπερς αποφασίσουν να τον αποκτήσουν, τότε ο θηριώδης σέντερ θα αποχωρήσει.

Έτσι, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός κοιτά περιπτώσεις ψηλών από την Basket League, με τους Οκτάβιους Έλις, Μπεν Μπεντίλ και Βινς Χάντερ να ξεχωρίζουν. Το κασέ του τελευταίου είναι υψηλότερο, αφού έχει και πιο… βαρύ όνομα με παραστάσεις στο ΝΒΑ και εξαιρετική παρουσία στο Basketball Champions League με την ΑΕΚ, όμως οι σέντερ των Προμηθέα και Περιστερίου μοιάζουν σαφώς πιο προσιτοί. Ο Έλις και ο Μπεντίλ θα «ψαχτούν» για το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στις συγκεκριμένες περιπτώσεις μετά την λήξη της Basket League.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, όλα θα ξεκινήσουν από την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα κληθεί από τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού υπάρχει επιθυμία από πλευράς ερυθρολεύκων να τελειώσει την καριέρα του στο λιμάνι. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η συνάντηση να γίνει πριν φύγει ο Μάιος προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον ηγέτη της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments