Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σίγουρος για τη συμμετοχή του ο Μπογέ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σίγουρος για τη συμμετοχή του ο Μπογέ
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δηλώνει στους συμπαίκτες του πως θα προλάβει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Μπογέ πριν μερικές βδομάδες υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και όλα έδειχναν πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και πιθανότητα δεν θα ξαναγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ. Όμως ο Αργεντινός επιθετικός παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τη Λαμία είναι διατεθειμένος να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπογέ συμμετείχε την Πέμπτη (2/5) σε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης και δείχνει να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στη θεραπεία που ακολουθούσε όλο το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα δουλεύει πολύ σκληρά και οι ενοχλήσεις στο γόνατό του έχουν υποχωρήσει σημαντικά, ενώ και ο ίδιος μιλώντας σε συμπαίκτες του είναι αποφασισμένος να προλάβει τον τελικό.

Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για απουσία του τουλάχιστον τριών εβδομάδων, όμως ο Μπογέ φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη και με την προσπάθεια που κάνει δηλώνει σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για τον τελικό. Βέβαια για να συμβεί αυτό και να αγωνιστεί θα πρέπει το ιατρικό τιμ να είναι 100% βέβαιο πως δε θα προκύψει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μην ξεχνάμε πως ο Μπογέ είναι δανεικός στην ΑΕΚ από την Τορίνο και θα πρέπει και στην ομάδα του να είναι βέβαιοι ότι δε θα έχει κάποια υποτροπή. Διότι δεν είναι απλό πράγμα ο χιαστός και υπάρχει ο φόβος να προκύψει κάποια μεγαλύτερη ζημιά που θα φέρει πίσω τον παίκτη. Να σημειώσουμε, δε, πως μία τέτοια εξέλιξη δε θα βόλευε ούτε την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την παραμονή του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments