Τεχνολογία

Apple: Τα Air Pods είναι ανθεκτικά ακόμα και αν τα φάτε

Apple: Τα Air Pods είναι ανθεκτικά ακόμα και αν τα φάτε
Η Apple έχει καταφέρει να κάνει τα Air Pods τόσο ανθεκτικά που αντέχουν μέχρι και την πέψη του ανθρώπου.

Η Apple μπορεί να είναι περήφανη για πολλά πράγματα. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε είναι η ανθεκτικότητα των Air Pods ακόμα και αν κάποιος τα καταπιεί και τα…χωνέψει. Ακούγεται περίεργο, αλλά ένα νεαρός άντρας στην Ταϊβάν κατάφερε να το πετύχει. Πως ; απλά κοιμήθηκε με τα ακουστικά του στα αυτιά.

Μερικές ώρες αργότερα ξύπνησε και ανακάλυψε ότι δεν έβρισκε το ένα από τα δύο ακουστικά. Τότε ενεργοποίησε από το iPhone του την λειτουργία εντοπισμού. Αφού πρώτα έψαξε το κρεβάτι του και το δωμάτιο του, κατάλαβε ότι ο ήχος του ακουστικού ερχόταν μέσα από το ίδιο του το στομάχι.

“Έλεγξα κάτω από την κουβέρτα και κοίταξα τριγύρω αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Τότε κατάλαβα πως ο ήχος ερχόταν από το στομάχι μου”, ήταν τα λόγια του άτυχου άντρα.

Apple: Τα Air Pods δεν σταματάνε πουθενά

Όταν κατάλαβε τι έχει συμβεί, ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μια ακτινογραφία. Αυτή επιβεβαίωσε τους φόβους του.Ευτυχώς για αυτόν, το ακουστικό περνούσε ήδη από το εντερικό του σύστημα, γλιτώνοντας το χειρουργείο. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να ακολουθήσει όλη τη διαδικασία της πέψης.

Παίρνοντας και κάποια καθαρτικά, η στιγμή δεν άργησε να έρθει και κατάφερε να αφοδεύσει το AirPod. Το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα αηδιαστικό της υπόθεσης, είναι πως αφού το πήρε και το καθάρισε, διαπίστωσε πως λειτουργούσε ακόμα και μάλιστα είχε 41% μπαταρία.

Ο γιατρός των επειγόντων περιστατικών που υποδέχτηκε το νεαρό, σημείωσε πως το πλαστικό περίβλημα του AirPod τον προστάτευσε από μία αντίδραση των υγρών του στομαχιού με τα εσωτερικά μέρη της μπαταρίας, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει ρήξη στο γαστρεντερικό του σύστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments