Τεχνολογία

Apple: Πρωταγωνίστρια στις πωλήσεις smartwatches

Apple: Πρωταγωνίστρια στις πωλήσεις smartwatches
Η Apple έχει την μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις των "έξυπνων" ρολογιών.

Η Apple είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας της. Τα προϊόντα της μπορεί να έχουν δεκάδες επικριτές, ωστόσο έχουν περισσότερους υποστηριχτές. Ένα από τα δυνατά σημεία της Αμερικανικής εταιρίας είναι τα “έξυπνα” ρολόγια.

Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει ποτέ επίσημα στοιχεία για τα smartwatches, αλλά οι αναλυτές μιλάνε για πρωτιά με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο. Συγκεκριμένα το Apple Watch κατέχει το 35.8% της αγοράς, κάτι το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως ένα στα τρία smartwatches είναι της  Apple.

Apple: Αντίθετη πορεία με τα iPhone

Αυτά τα νέα είναι τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαν να ακούσουν οι άνθρωποι της Αμερικανικής εταιρίας. Αυτό γιατί τα νούμερα των πωλήσεων στα iPhone είναι ιδιαίτερα πεσμένα. Βρισκόμαστε σχεδόν δυο εβδομάδες πριν γίνουν γνωστά τα οικονομικά στοιχεία και του δεύτερου οικονομικού τριμήνου της Apple. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα νούμερα εξακολουθούν να μην είναι καλά.

Η Apple δεν ξεπέρασε τις 45 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone. Αυτό σημαίνει πως έχει πτώση 10% σε σχέση με το περσινό έτος. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην μικρή ζήτηση που είχε το iPhone XR και το iPhone XS. Αυτό δεν είναι αρκετό να πτοήσει την γνωστή εταιρία που αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments