Γυναίκα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ριζική αλλαγή στα μαλλιά της – Απέκτησε το απόλυτο look της σεζόν (pic)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ριζική αλλαγή στα μαλλιά της – Απέκτησε το απόλυτο look της σεζόν (pic)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα μπορέσει να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και πόζαρε στη φωτογραφία με νέο hairlook. Το επιτυχημένο μοντέλο έβαψε τα μαλλιά του στις αποχρώσεις του ginger, μία επιλογή που αν κρίνουμε και από τα σχόλια του κοινού, της ταιριάζει απόλυτα. Στη φωτογραφία έκανε mention και τον κομμωτή της ο οποίος είναι ο Πάνος Παπανδριανός, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Το νέο look που αποφάσισε να υιοθετήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν από την επιλογή της. Ωστόσο, η ίδια δεν αποκάλυψε αν αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή μόνιμα ή αν είναι απλά μια περούκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‍ @panosphair #ginger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του GNTM

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δηλώσεις συμμετοχής στο reality μόδας έχουν πάρει φωτιά.  Μάλιστα η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μέσω Instagram περισσότερες πληροφορίες για τον νέο κύκλο που θα παρακολουθήσουμε με την ίδια σύνθεση στην κριτική επιτροπή του πρώτου κύκλου (Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου). Λίγο αργότερα ωστόσο είχε ποστάρει και ένα βίντεο από το πρόμο του GNTM, μαζί με το οποίο η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έγραψε: «Ερχεται πολύ πιο σύντομα από όσο φανταζόσασταν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Coming sooner than you thought @gntmgr @starchanneltv #gntmgr @in.the.fab #fabmindset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments