Διεθνή

Blake Lively: Έγκυος στο τρίτο της παιδί

Blake Lively: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
Blake Lively: Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Ryan Reynolds έχουν ήδη δύο παιδιά.

Η Blake Lively παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας, “Pokemon: Detective Pikachu”, στο πλευρό του συζύγου της Ryan Reynolds και αποκαλύφθηκε πως είναι έγκυος. Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος όταν γνωρίστηκαν το 2011 στο set της ταινίας Green Lantern.

Παντρεύτηκαν το 2012 και από τότε είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, την δίχρονη Inez και τον 4χρονο James. Από πάντα το ζευγάρι δήλωσε πως ήθελε να μεγαλώσει την οικογένεια του και να κάνουν κι’άλλα παιδιά.

Όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com, η Blake Lively εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα τιραντάκι σε έντονη κίτρινη απόχρωση και ανοιχτόχρωμα πέδιλα. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα έκανε την εμφάνισή της και εξέπληξε όλους καθώς κανείς δεν το γνώριζε.

Δείτε την εμφάνιση της:

View this post on Instagram

#NEW Blake is expecting Baby #3! 🎉👶🏼 So exciting! Blake and Ryan at the premiere of the Detective Pikachu in New York City tonight (May 2, 2019) #blakelively #ryanreynolds

A post shared by Blake Lively Fan (@alwaysblakelively) on

O Reynolds και η Lively έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη ζωή έξω από το Hollywood προσφέροντας έτσι μια ασφαλή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζωή, στα παιδιά τους.

Οι δύο τους βάζουν πάνω απ’ όλα την οικογένειά τους και κάνουν τα πάντα για να συνδυάζουν δουλειά και οικογένεια μαζί, χωρίς να στερούν από τα παιδιά τους καθημερινές οικογενειακές στιγμές. «Η Blake και εγώ δεν κάνουμε ταυτόχρονα ταινίες. Αν πρόκειται να γυρίσει μια ταινία στην Ταυλάνδη και εγώ μια ταινία στο Βανκούβερ δεν θα μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλο. Συνεργαζόμαστε ως ομάδα και αυτό μας έχει διευκολύνει αρκετά!», είχε πει ο Ryan σε μία από τις συνεντεύξεις του.

View this post on Instagram

Happy Birthday to 2018’s Sexiest Voter Alive @vancityreynolds #justvoted 📬🎉#absenteeballot party!

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments