Video

MasterChef: Η σκληρή παρατήρηση του Κοτιτζά στη Σπυριδούλα (vid)

MasterChef: Η σκληρή παρατήρηση του Κοτιτζά στη Σπυριδούλα (vid)
MasterChef: Τα "έχωσε" ο Κοντιζάς στη Σπυριδούλα.

Η Σπυριδούλα είναι για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο στο MasterChef. Στο επεισόδιο της Τετάρτης του διαγωνισμού μαγειρικής η Σπυριδούλα δεν σταμάτησε να φωνάζει κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας.

Στο επεισόδια της Πέμπτης η μπλε και η κόκκινη ομάδα συνάντησαν τους τρεις κριτές, για να ακούσουν τη βαθμολογία τους. Εκεί ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε την ευκαιρία να κάνει σκληρή παρατήρηση στην Σπυριδούλα για τον τρόπο που παρουσίασε το πιάτο στη δοκιμασία. Η παίκτρια του MasterChef είπε στον σεφ ότι ο Πάνος την καθοδηγούσε στο πως να στήσει το πιάτο, προκαλώντας την αντίδρασή του σεφ.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, είπε: «Χθες, τοποθετήθηκε το πιάτο σου στο ταμπελάκι που έλεγε “Πρωτότυπο”. Αν μου λες ότι ο Πάνος σε βοήθησε στην προετοιμασία του πιάτου, στην ουσία αυτός έκανε το πρωτότυπο. Δεν είναι όλα απλά. Μη χρησιμοποιείτε αυτή τη λέξη».

MasterChef: Τι απάντησε η Σπυριδούλα για τα ουρλιαχτά

Στην έναρξη του επεισοδίου της Πέμπτης, οι παίκτες αναφέρθηκαν στα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. Οι κριτές ρώτησαν τους παίκτες της μπλε ομάδας αν τους αποσυντόνισαν οι κραυγές της. Εκείνοι απάντησαν ότι εφόσον αυτή ήταν η φύση της δοκιμασίας δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε την Σπυριδούλα αν ούρλιαζε επίτηδες, ή αν αυτό ήταν στρατηγική, με τη παίκτρια του MasterChef να απαντάει πως σχετικά κρατήθηκε για να μη φωνάζει παραπάνω. “Μου βγήκε πολύ φυσικά…. Πέρυσι που έβλεπε το παιχνίδι από το σπίτι, έλεγα αυτοί οι άνθρωποι γιατί δε φωνάζουν κι άλλο να ακούγονται!”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments