Lifestyle

Ελένη Βουλγαράκη για Άννα Βίσση & Νίκο Καρβέλα: “Το υπόβαθρο ήταν η εκδίκηση”

Ελένη Βουλγαράκη για Άννα Βίσση & Νίκο Καρβέλα: “Το υπόβαθρο ήταν η εκδίκηση”

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Ελένη Βουλγαράκη για Άννα Βίσση & Νίκο Καρβέλα: "Το υπόβαθρο ήταν η εκδίκηση"

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Θέση για τη διαμάχη της Άννας Βίσση, με τον Νίκο Καρβέλα, πήρε η Ελένη Βουλγαράκη, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας συνεχίζεται να βρίσκεται η διαμάχη της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε τη δική της τοποθέτηση και η Ελένη Βουλγαράκη, με ανάρτηση στο διαδίκτυο, οπού και μίλησε για την εν λόγω αντιπαράθεση, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στην επιλογή της δικαστικής οδού. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τα κίνητρα πίσω από την εξέλιξη της υπόθεσης.

@voulgarakieleniΤι team είστε ;♬ πρωτότυπος ήχος – Voulgaraki Eleni

Τα όσα ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη

«Λοιπόν, θα πάρω θέση στην κόντρα των ημερών που μας έχει διχάσει όλους σαν έθνος και είμαστε με τη Βίσση, όχι τελικά με τον Καρβέλα, όχι με τη Βίσση τελικά, όχι, όχι τελικά με τον Καρβέλα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για να συμπληρώσει: «Συνειδητοποίησα όμως κάτι. Άμα θέλεις να το πας δικαστικά και να μπλεχτούν και δικηγόροι και αυτά μπορείς να το κάνεις και χωρίς επιστολές στα μέσα».

Στο πλευρό της Άννας Βίσση

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη επισήμανε πως τη συγκεκριμένη διαμάχη την ξεκίνησε ο Νίκος Καρβέλας. «Αυτό όλο ήταν κάτι που ξεκίνησε ο Νίκος Καρβέλας και θεωρώ ότι το υπόβαθρο ήταν η εκδίκηση», σχολίασε σχετικά για να καταλήξει: «Ένας τύπος ανθρώπου που δεν αντέχω σε αυτή τη ζωή μεταξύ πολλών είναι σίγουρα οι εκδικητικοί άνθρωποι. Οπότε νομίζω καταλήγω στο στρατόπεδο team Βίσση».

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.