Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (3/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (3/5/19)
Αστρολογικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή (3/5/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας.

ζώδια Κριός

Είναι καιρός να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των ονείρων σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα: Γι’ αυτό θα διέπεστε με θάρρος (και το απαραίτητο θράσος!) να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Αφήστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα – που όσο κι αν σοκάρει κάποιους αρχικά, θα σας ευχαριστήσουν στη συνέχεια. Η μέρα ενδείκνυται και για ρομαντικές προτάσεις το βραδάκι: Η Σελήνη θα έχει περάσει στον Ταύρο και τον πιο γήινο 2ο Οίκο σας!

ζώδια Ταύρος

Να είστε έτοιμοι για πολλές επικοινωνιακές κινήσεις σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Αν και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό το πρωί, θα περάσει στα δικά σας εδάφη τα απόγευμα. Από εκεί θα σας ωθήσει να βγείτε να συναντήσετε κόσμο για να προωθήσετε την προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη έλξη για ένα άτομο που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι, να ξέρετε ότι θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει αν πάρετε πρωτοβουλίες. Να είστε αυθόρμητοι και δεκτικοί στο να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες για δύο!

ζώδια Δίδυμοι

Χαρείτε τη συνεργατική σας διάθεση, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Κριό – αλλά θα την κλείσει στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας των σχέσεων. Αν και σας αρέσει να ζείτε στο επίκεντρο των προβολέων, καλείστε να αναλάβετε ρόλο στήριξης. Δείξτε πόσο αγαπάτε και εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους, για να γίνετε οι ήρωές τους και να μεγεθύνετε τα ταλέντα τους. Σκεφτείτε αν μπορείτε να κάνετε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες σε άτομα του φιλικού σας κύκλου ή να αναλάβετε μέρος των υποχρεώσεών τους αν πρόκειται για τον εργασιακό σας χώρο. Ακόμα κι αν οι ευχαριστίες καθυστερήσουν λίγο να έρθουν, η γενναιοδωρία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη!

ζώδια Καρκίνος

Στοχεύστε στον ουρανό για να τον κατακτήσετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη να κεντρίζει τον επαγγελματικό σας τομέα, θα πάρετε μια σημαντική ώθηση στην παραγωγικότητά σας. Αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε άρτια σειρά όλα τα εγχειρήματά σας που χρειάζονται προσοχή και εστίαση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να διακόψει τη ροή σας, εκτός από εκείνους που θα σας παράσχουν βοήθεια και στήριξη. Θα τελειώσετε πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε, με πολύ κερδισμένο χρόνο για να διασκεδάσετε αργότερα!

ζώδια Λέων

Όλος ο κόσμος γίνεται το στρατηγείο σας, αγαπητοί Λέοντες! Εστιάστε στους στόχους σας και πάρτε εκείνες τις αποφάσεις που θα εξυπηρετήσουν τα πιο τολμηρά όνειρά σας μακροπρόθεσμα. Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών το απόγευμα, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι, έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματά σας. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα και να αφήσετε την έμπνευσή σας να καθοδηγήσει τη δημιουργική σας εξέλιξη!

ζώδια Παρθένος

Σας δελεάζουν τα μυστήρια, αγαπητοί Παρθένοι; Ακολουθήστε την παρόρμησή σας και φορέστε το ανέκφραστο πρόσωπό σας: Μην αποκαλύψετε τα χαρτιά σας μέχρι το απόγευμα. Το πέρασμα της Σελήνης στον εξωστρεφή 9ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε έντονο το ενδιαφέρον και την προσοχή πάνω σας. Διατηρήστε τη θετική οπτική σας, γιατί ένα άτομο με ισχύ από μακριά ενδέχεται να σας ανοίξει δρόμους για σημαντικές αλλαγές. Ίσως αυτό να αποτελέσει και το έναυσμα που χρειάζεστε για καινούργια εγχειρήματα!

ζώδια Ζυγός

Μειώστε τη λίστα των καλεσμένων σας στο… ένα άτομο, αγαπητοί Ζυγοί! Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας το απόγευμα, σας ωθήσει να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε προτεραιότητα. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία, είναι ευκαιρία να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε. Αν είστε δεσμευμένοι, να επιλέξετε με σύνεση τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε στις συζητήσεις σας. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό διερευνήστε αν υπάρχει αντίστοιχη διάθεση και από την άλλη πλευρά!

ζώδια Σκορπιός

Είστε λάτρεις της τελειότητας – γι’ αυτό έχετε την τάση να υπογραμμίζετε τα λάθη των άλλων. Αλλά τι γίνεται με τα δικά σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε τις αδυναμίες σας και να εστιάσετε στις χρυσές τομές. Σε αυτό θα βοηθήσει η Σελήνη, που θα περάσει το απόγευμα στον Ταύρο και τη ζώνη σας των σχέσεων. Γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα στην οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην πιο αποδοτική συζήτηση που έχετε κάνει!

ζώδια Τοξότης

Μήπως ονειροπολείτε τόσο που νιώθετε σαν να πετάτε στα σύννεφα, αγαπητοί Τοξότες; Κρατήστε το υπέροχο συναίσθημα, χωρίς να ξεχνάτε την περίπτωση να προσγειωθείτε σύντομα! Με τη Σελήνη να περνά στον Ταύρο το απόγευμα, θα γυρίσετε ξανά στη γήινη λογική σας και την εκπλήρωση των καθηκόντων σας. Αν και το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές χαρές, επί του παρόντος να κάνετε ένα βήμα τη φορά για να μην χάνετε την εστίασή σας.

ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε να προσεγγίζουν κάποιες συναισθηματικές αναταράξεις, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Σελήνη κεντρίζει το πρωί την κυκλοθυμική πτυχή σας, γι’ αυτό καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στον επαγγελματικό χώρο. Από το απόγευμα και μετά η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ανέμελη και τρυφερή, καθώς το φεγγάρι περνά στον Ταύρο και τον λαμπερό 5ο Οίκο σας. Αξιοποιήστε τις αίσιες δονήσεις για να κάνετε ψυχαγωγικά σχέδια με την καλύτερη παρέα σας!

ζώδια Υδροχόος

Επιστρατεύστε την ανοικτόμυαλη οπτική σας για τους συνεργάτες σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη να ανοίγει τη μέρα από τον Κριό, ίσως ένα άτομο που θεωρούσατε πολέμιο να αποδειχθεί σε καίριο υποστηρικτή των σχεδίων σας. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και συνεργαστείτε, για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος του εργασιακού σας ωραρίου. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 4ο Οίκο σας που αποζητά την θαλπωρή. Από εκεί θα σας στρέψει την προσοχή στα θέματα του σπιτικού σας.Η ενδυνάμωση της σχέσης με τους δικούς σας ανθρώπους θα είναι η προτεραιότητά σας!

ζώδια Ιχθύες

Πάλι έχετε οικονομικά προβλήματα, αγαπητοί Ιχθύες; Από τη μία πλευρά πιέζεστε για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες, από την άλλη ξοδεύετε αλόγιστα για αχρείαστες αγορές! Η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 3ο Οίκο σας των σχεδίων το απόγευμα. Είναι επιτακτική ανάγκη να θέσετε πρόγραμμα στον προϋπολογισμό σας – και να το τηρήσετε αυτή τη φορά. Δεν θα λυθούν τα προβλήματά σας με «ψυχοθεραπεία» στα μαγαζιά, θα λυθούν αν αρχίσετε να εργάζεστε με σύνεση και συνέπεια!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments