Αυτοδιοίκηση

Σπύρος Μάλλης: Κατεβαίνει στις εκλογές ο γνωστός δημοσιογράφος

Σπύρος Μάλλης: Κατεβαίνει στις εκλογές ο γνωστός δημοσιογράφος
Ο Σπύρος Μάλλης πήρε την απόφαση να κατέβει στις εκλογές στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ο Σπύρος Μάλλης έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποφάσισε να κατεβεί στις εκλογές. Συγκεκριμένα θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Η υποψηφιότητα του είναι για τη θέση του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”. Μάλιστα η υποψήφια δήμαρχος, Βάνα Δατσέρη, προχώρησε σε σχετική δήλωση για την ένταξη του Σπύρου Μάλλη στον συνδυασμό της.

“Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση πολιτών Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Κερατσινιώτη δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ κ. Σπύρου Μάλλη.

Νοιώθω μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη συγκίνηση που συμπορεύεται μαζί μας ένας τόσο διακεκριμένος δημοσιογράφος, ένα πρόσωπο που η επαγγελματική – και όχι μόνο – πορεία του αποδεικνύει πως η πόλη μας έχει γεννήσει μια σειρά από πολύ σημαντικούς ανθρώπους που έχουν διακριθεί στην ζωή τους και οι οποίοι μπορούν να την οδηγήσουν με ασφάλεια στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Ο Σπύρος είναι φίλος μου από μικρό παιδί. Πήγαμε μαζί σχολείο, μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, είχαμε τους ίδιους φίλους.

Είναι αμέτρητες οι φορές που ένοιωσα περήφανη, που ένας φίλος μου πέτυχε στην ζωή του, αποκτώντας μια υπέροχη οικογένεια, οικοδομώντας με πολύ κόπο και μεράκι μια πολύ σημαντική καριέρα. Νοιώθω πολύ συγκινημένη που ο φιλος μου στέκεται δίπλα μου σ’ αυτό το τόσο σημαντικό βήμα της ζωής μου. Ο Σπύρος παρόλο που ανήλθε σε υψηλα επίπεδα  επαγγελματικής καριέρας, εντούτοις κατάφερε να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού την σεμνότητα και το ήθος που πάντα τον διέκρινε.

Παραμένει ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, της γειτονιάς, του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας που όλοι εμείς στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αγαπάμε όπως την ίδια μας την οικογένεια. Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μάλλη εκφράζει απόλυτα το πνεύμα όλων των νέων ανθρώπων που έχουν συμπορευτεί μαζί μου στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Νέοι, πετυχημένοι, αλλά απλοί και ανιδιοτελείς. Σπύρο μου σ’ ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου κάνεις. Καλή μας επιτυχία”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments