Μedia

Power of Love: Εκτός εαυτού η Άννα – Ούρλιαζε και αναποδογύρισε καρέκλα

Power of Love: Εκτός εαυτού η Άννα – Ούρλιαζε και αναποδογύρισε καρέκλα
Ξέφυγε η Άννα στο Power of Love. Αρχισε να ουρλιάζει στον Bill και αναποδογύρισε μια καρέκλα από τα νεύρα της.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power of Love. Μετά από τόσες αποκαλύψεις, αποχωρήσεις, εισόδους νέων παικτών, τσακωμούς, σχέσεις και χωρισμούς, ήρθε η ώρα κάποιοι να τα… σπάσουν όλα. Η ψυχραιμία χάνεται και έτσι όπως πάει η κατάσταση, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα χειρότερα πράγματα.

Η Κύπρια παίκτρια του παιχνιδιού, Άννα Ελευθερίου, που έχει απασχολήσει πολλάκις, βρέθηκε εκτός εαυτού την Παρασκευή και έκανε άνω – κάτω το σπίτι της αγάπης. Όλα ξεκίνησαν με τις αποκαλύψεις που έκανε για την Άννα ο Γιάννης Μυλωνόπουλος, λέγοντας πως φλερτάρει μέσω μηνυμάτων με έναν Έλληνα, ο οποίος έχει πάει και μένει στο ξενοδοχείο των κοριτσιών στην Κωνσταντινούπολη.

Η Άννα τα διέψευσε όλα αυτά και έδωσε τις δικές της εξηγήσεις, ωστόσο, τα “νέα” έφτασαν στον Bill, ο οποίος έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα πριν την ακούσει, κάνοντας την Άννα έξαλλη. Η Άννα άρχισε να ουρλιάζει και, μάλιστα, αναποδογύρισε μια καρέκλα από τα νεύρα της.

Ο Bill έμεινε… αποσβολωμένος να την κοιτάζει, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι, αφού η Άννα ήταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει κανένας. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το περιστατικό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments