Αθλητισμός

Φρανκ Ριμπερί: Αποχωρεί από τη Μπάγερν στο τέλος της σεζόν

Φρανκ Ριμπερί: Αποχωρεί από τη Μπάγερν στο τέλος της σεζόν
Ο Φρανκ Ριμπερί θα αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν.

Ο Φρανκ Ριμπερί έγινε παίκτης της Μπάγερν Μονάχου πριν από 12 χρόνια. Με την πάροδο των ετών κατάφερε από ένας εξαιρετικός παίκτης να εξελιχθεί σε σύμβολο για τον σύλλογο. Παρά τις προτάσεις που είχε κατά καιρούς, ειδικότερα από την Ρεάλ Μαδρίτης, επέλεξε να μείνει πιστός στην Γερμανική ομάδα.

Στη ζωή, αλλά και στο ποδόσφαιρο όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ο διεθνής εξτρέμ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονη φημολογία που ήθελε τον Ριμπερί να αποχωρεί από το Μόναχο στο τέλος της σεζόν. Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και τα επόμενα παιχνίδια της Μπάγερν είναι τα τελευταία του Γάλλου με την φανέλα της ομάδας.

Φρανκ Ριμπερί: Μια καριέρα γεμάτη τίτλους

Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε σχετική ανακοίνωση και αποκάλυψε ότι μέσα στο 2020 θα διοργανώσει ένα φιλικό προκειμένου να τιμήσει τον Ριμπέρι για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο.

Ο Ριμπερί έχει προλάβει να καταγράψει 422 εμφανίσεις, να πετύχει 123 γκολ, να σημειώσει 183 ασίστ και να πανηγυρίσει συνολικά 21 τρόπαια (1 Champions League, 8 τίτλους Μπουντεσλίγκα, 5 Κύπελλα, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κι ένα Super Cup Γερμανίας) με τους Βαυαρούς.

Θυμίζουμε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα και ο Άριεν Ρόμπεν που επίσης έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις πρόσφατες επιτυχίες της Μπάγερν Μονάχου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments