Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Αμήχανη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό (vid)

Σίσσυ Χρηστίδου: Αμήχανη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό (vid)
Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της "Έλα Χαμογέλα" χωρίς να κάνει καμία αναφορά στις εξελίξεις για την προσωπική της ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το πρωί του Σαββάτου τους τηλεθεατές του Open Tv στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια, υπό τους ήχους του τραγουδιού “Άνοιξη” είπε: «Καλημέρα! Καλώς ήρθατε σε αυτή τη χαρούμενη εκπομπή «Έλα χαμογέλα», είμαστε εδώ συντονισμένοι! Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη ρε παιδιά! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα σας». Στη συνέχεια, η Σίσσυ ρώτησε τους συνεργάτες της: «Τι κάνατε; Πώς περάσατε»;

Στην συνέχεια, όμως, υπήρξε μια αμήχανη στιγμή όταν αναφέρθηκαν στο πώς πέρασαν στις διακοπές τους και αποκάλυψαν πως η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, χωρίς να υπάρξει ούτε μία αναφορά στο θέμα του χωρισμού. Η παρουσιάστρια άλλωστε είχε δηλώσει και σε μήνυμά της στο κανάλι της στο Youtube ότι: «Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής».

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τρίτο πρόσωπο η αιτία του χωρισμού

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους έπειτα από 9 χρόνια γάμου και 13 χρόνια κοινής πορείας έσκασε σαν βόμβα. Ωστόσο, μεγαλύτερη βόμβα είναι τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι η αιτία χωρισμού του ζευγαριού είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου και, μάλιστα, μιας χορεύτριας. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, πέτρα του σκανδάλου είναι μια χορεύτρια,μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments