Μedia

MasterChef: Δείτε πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός

MasterChef: Δείτε πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός
Το MasterChef πλησιάζει στο τέλος του. Δείτε πότε θα προβληθεί ο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής.

Με γοργά βήματα φτάνει προς το τέλος το MasterChef, το οποίο θα αναδείξει τον επόμενο καλύτερο σεφ στην Ελλάδα. Ο προγραμματισμός για τον μεγάλο τελικό του MasterChef άλλαξε. Αρχικά το κανάλι της Κηφισιάς είχε επεξεργαστεί το σενάριο να διακόψει τη μετάδοση του για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές του Μαΐου, ωστόσο αυτό άλλαξε. Ο μεγάλος τελικό θα μεταδοθεί τελικά πριν από τις εκλογές.

Δημοσίευμα της Real News, αναφέρει ότι το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του ριάλιτι και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση nonstop έως και την κορύφωση του τελικού. Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη, εντός και εκτός Ελλάδος. Ο τελικός του MasterChef θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

MasterChef: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/5/19)

Σε δύο δοκιμασίες θα χρειαστεί να… κονταροχτυπηθούν οι διαγωνιζόμενοι του διαγωνισμού μαγειρικής και φαίνεται ξεκάθαρα ότι όσο πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό, τα πράγματα δυσκολεύουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments