Video

MasterChef spoiler: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός (vid)

MasterChef spoiler: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός (vid)
MasterChef spoiler: Έγινε γνωστό πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του reality μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Το reality μαγειρικής έχει μπει στην τελική ευθεία. Στα επεισόδια που βλέπει το τηλεοπτικό κοινό έχουμε φτάσει στους 7 καλύτερους μάγειρες. Ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει “κλειδώσει” η τελική δυάδα.

Αυτή αποτελείται από την Σπυριδούλα και τον Μανώλη. Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό φέρεται να έχει φτάσει ο Χρήστος ο οποίος περιορίστηκε στην τρίτη θέση. Οι πληροφορίες μιλούσαν για γυρίσματα του τελικού μετά την μεγάλη εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έγινε γνωστό και πότε θα προβληθεί ο τελικός.

View this post on Instagram

Αυτή είναι η τελική 7άδα του #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTV

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler: Απόφαση με νόημα από το STAR

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του STAR που κοινοποιήθηκε στους διαφημιστές, ο τελικός του MasterChef θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου. Το αρχικό πλάνο ήταν να υπάρξει μια διακοπή δυο εβδομάδων για να μην “καεί” το πρόγραμμα μέσα στην προεκλογική περίοδο.

Όπως γράφει η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του reality και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού.

Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments