Video

Survivor spoiler: Πρώην παίκτης είναι στα “μαχαίρια” με τον Σάκη Τανιμανίδη (vid)

Survivor spoiler: Πρώην παίκτης είναι στα “μαχαίρια” με τον Σάκη Τανιμανίδη (vid)
Survivor spoiler: Ένας πρώην παίκτης του reality επιβίωσης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Survivor spoiler: Στα χρόνια που το reality επιβίωσης επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση, ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο κεντρικός παρουσιαστής. Μάλιστα, έχει καταφέρει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους διαγωνιζόμενους. Με αρκετούς από αυτούς διατηρεί φιλικές σχέσεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι δυο άντρες είχαν εξαιρετική σχέση, αλλά κάτι φαίνεται πως έχει συμβεί ανάμεσα στους. Χαρακτηριστικό της φιλίας που υπήρχε είναι το γεγονός πως ο νικητής του πρώτου Survivor ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο του παρουσιαστή.

View this post on Instagram

Κιπ καλμ…εντ ντρινκ ε μπιρ!! 😝 🍺 Keep calm and drink a beer (for my friends who dont speak Greek 😂😂). Wearing my favorite G-Shock adventure watch! #GShock #GShockGreece #elmisystems #summer (photo: @nikos_tzanopoulos_photography)

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Survivor spoiler: Προδόθηκαν από το instagram

Το γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε γνωστό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο “Ντάνος” δεν ακολουθεί πια τον παρουσιαστή στο instagram. Αντίθετα ο Τανιμανίδης δεν έχει κάνει Unfollow τον πρώην παίκτη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μάλλον μετά τον γάμο έγινε το unfollow. Την 1η Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι είναι αυτό που έφερε τη ρήξη στις σχέσεις των δυο ανδρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments