Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Αναχωρεί για Πορτογαλία, σκέφτεται τον σχεδιασμό

Πέδρο Μαρτίνς: Αναχωρεί για Πορτογαλία, σκέφτεται τον σχεδιασμό
Ο Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθεί στη χώρα του για λίγες μέρες χαλάρωσης, αλλά ο σχεδιασμός θα τρέχει σε συνεργασία με τη διοίκηση.

Λίγες μέρες με την οικογένειά του αναμένεται να περάσει ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος θα αναχωρήσει σήμερα για τη χώρα του προκειμένου να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα… αφήσει τη δουλειά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει καθημερινή επαφή με τη διοίκηση αφού ο σχεδιασμός τρέχει. Και δεν μπορεί να… περιμένει. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό με τις μεταγραφές του, αφού η σεζόν θα ξεκινήσει νωρίς.

Σίγουρα, όμως, θα αφήσει 1-2… πινελιές για το φινάλε, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Άλλωστε δεν υπάρχει ομάδα που να τελειώνει τις μεταγραφές πριν από τις… 31 Αυγούστου κάθε χρόνο. Είναι οι μέρες που ακόμα και ο κόσμος επιθυμεί να γίνουν κινήσεις της τελευταίας στιγμής.

Βασικά θέματα αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό, είναι η παραμονή του Ζοσέ Σα και η απόκτηση του στόπερ. Για το δεύτερο θέμα, δε, έχει δημιουργηθεί ειδική λίστα, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ζερεμί Ματιέ. Παράλληλα, ζωτικής σημασίας είναι οι 2-3 πωλήσεις που θα επιχειρήσουν στο λιμάνι, με προτεραιότητα τον Λεονάρντο Κούτρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments