Video

MasterChef spoiler (6/5/19): Αυτοί οι παίκτες αποχωρούν στα επόμενα επεισόδια (vid)

MasterChef spoiler (6/5/19): Αυτοί οι παίκτες αποχωρούν στα επόμενα επεισόδια (vid)
MasterChef spoiler (6/5/19): Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef spoiler (6/5/19): Το MasterChef έχει μπει στην τελική του ευθεία. Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι αμείωτο, με τον διαγωνισμό μαγειρικής να συγκεντρώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στο MasterChef παραμένουν οι επτά καλύτεροι μάγειρες του διαγωνισμού. Αυτοί είναι οι Σπυριδούλα,  Μανώλης, Ζαχίρ, Ασημίνα, Πάνος, Χρήστος και Πάντελής.

Όμως στο Star έχουν προχωρήσει πολύ τα γυρίσματα του MasterChef. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοναδικό επεισόδιο που έχει απομείνει είναι εκείνο του τελικού. Μάλιστα έχουν κλειδώσει και οι δύο μάγειρες που θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα MasterChef. Η τελική δυάδα αναμένεται να αποτελείται από την Σπυριδούλα και τον Μανώλη.

Τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος. Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό έφτασε ο «Κρατς», ο οποίος περιορίστηκε στην τρίτη θέση. Οι επόμενοι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια είναι ο Ζαχίρ, η Ασημίνα, ο Πάνος και ο Πάντελής.

MasterChef spoiler (6/5/19): Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Πριν από τις τριπλές εκλογές στα τέλη του Μαΐου, θα μεταδοθεί ο τελικός του reality μαγειρικής του Star. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού που κοινοποιήθηκε στους διαφημιστές, ο τελικός του MasterChef θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου.

Αρχικά, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε ως αρχικό πλάνο να διακόψει τη μετάδοση του MasterChef για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων. Όπως ανέφερε η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του reality και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments