Video

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο στο αποψινό (6/5) επεισόδιο (vid)

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο στο αποψινό (6/5) επεισόδιο (vid)
Survivor spoiler: Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο παιχνίδι επιβίωσης. Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο και που τι θα γίνει με τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor spoiler: Οι εντάσεις και αντιπαραθέσεις δεν λείπουν ούτε από το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής, υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Από την ψηφοφορία, η Σαμπριέ και ο Οκάι αναδείχθηκαν ως οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση,

Ο Κυριάκος Πελεκάνος φαίνεται εκνευρισμένος με τα προκλητικά λόγια της Κατερίνας Δαλάκα στο συμβούλιο του νησιού. Η Ελληνίδα παίκτρια είχε διάλογο, με τους παίκτες της λευκής ομάδας εξαιτίας του τρόπου που ψήφισαν οι αντίπαλοι. Οι Έλληνες παίκτες της Λευκής ομάδας ψήφισαν προς αποχώρηση τον Οκάι παρόλο που είχαν πει ότι το κριτήριο τους θα ήταν αγωνιστικό.

Η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε πως δεν ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια αφού η Μπουσρά είναι πιο αδύναμη από τον Οκάι, κατηγορώντας τους πρώην συμπαίκτες της πως κάνουν ο,τι τους λέει ο Χικμέτ. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι κατηγορίες πήγαν και ήρθαν. Χρειάστηκε, μάλιστα, να επέμβει ο Ατζούν για να μπει μία τάξη στο συμβούλιο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από  υπάρχει αγώνισμα επάθλου, το οποίο αναμένεται να είναι πολύ μεγάλο, κρίνοντας από τις αντιδράσεις των παικτών κατά την αποκάλυψή του. Οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Η άσπρη ομάδα θέλει το έπαθλο για να πάρει τη ρεβάνς για την ασυλία που χάθηκε, ενώ οι μαύροι θέλουν ακόμη μια νίκη για να πιέσουν ψυχολογικά τους αντιπάλους τους.

Από τα πλάνα του trailer φαίνεται ότι ο στίβος μάχης είναι πολύ απαιτητικός, με τους παίκτες να δυσκολεύονται. Μάλιστα δεν λείπουν και τα μικροατυχήματα. Τόσο η Μαύρη όσο και οι Άσπρη ομάδα πανηγυρίζουν έξαλλα τις νίκες τους, κάτι που δείχνει ότι η νίκη θα κριθεί στον πόντο.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments