Video

Your Face Sounds Familiar: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής (vid)

Your Face Sounds Familiar: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής (vid)
Το Your Face Sounds Familiar έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής, μ' ένα show γεμάτο εκπλήξεις, μουσική συγκίνηση και φυσικά αρκετές μεταμφιέσεις.

Τους τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν έριξε το Your Face Sounds Familiar το βράδυ της Κυριακής (5/5). Το απόλυτο show μεταμφιέσεων μας χάρισε έναν τελικό με πολλές στιγμές γέλιου, εκπλήξεις, συγκινήσεις και φυσικά αρκετές… μεταμορφώσεις. Η Κατερίνα Στικούδη, ο Ίαν Στρατής, η Μελίνα Μακρή και ο Αργύρης Αγγέλου ήταν οι τέσσερις φιναλίστ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του show αυτοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που είχαν συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Μόνο ένας από αυτούς, όμως, θα κατακτούσε την πρώτη θέση.

View this post on Instagram

‪Ο μεγάλος νικητής του #Yfsf_Ant1 είναι ο Ίαν Στρατής! 👏👏🙌🙌😀😀 🎉🎉🎉 ‬ @ianstratisnotofficial @ant1tv

A post shared by Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) on

Αυτός ήταν τελικά ο Ίαν Στρατής, ο οποίος υποδύθηκε τον Μπρούνο Μαρς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη, στην τρίτη η Μελίνα Μακρή και τέταρτος ήταν ο Αργύρης Αγγέλου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαγωνιζόμενοι είχαν το δικαίωμα επιλογής της τελευταίας τους μίμησης. Αυτό έγινε με σκοπό να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα για να καταπλήξουν το κοινό. Εξάλλου, ο κόσμος ήταν αυτός που με την ψήφο του έχρισε τον τελικό νικητή του show.

Όπως αναφέρθηκε, ο Ίαν Στρατής επέλεξε τον Μπρούνο Μαρς, ερμηνεύοντας το «When I was your man». Από την άλλη, η Κατερίνα Στικούδη διάλεξε το «Shallow» της Lady Gaga από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται». Η Μελίνα Μακρή μιμήθηκε την Γουίτνεϊ Χιούστον, τραγουδώντας το «I have nothing», ενώ ο Αργύρης Αγγέλου διάλεξε το τραγούδι «Evermore» του Dan Stevens, από την ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας».

Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν και το νούμερο της Μαρίας Μπεκατώρου στο ξεκίνημα του τελικού. Η οικοδέσποινα του Your Face Sounds Familiar φύλαξε για το… τέλος τη δική της μίμηση, ενσαρκώνοντας τη Donna από το «Mamma Mia» και τραγουδώντας το soundtrack της ταινίας. Στον τελικό, ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες του show, που συνεργάστηκαν σε διάφορα ντουέτα επί σκηνής. Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι περαιτέρω εκπλήξεις. Ο Θέμης Αδαμαντίδης κλήθηκε να βραβεύσει τη Μελίνα Μακρή για την τρίτη θέση στο show, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του.

Φυσικά, καθ΄όλη τη διάρκεια του τελικού δεν έλειψε η συγκίνηση από μεριάς, κριτών -Αλέξη Γεωργούλη, Γιώργου Μαζωνάκη, Μιμής Ντενίση και Δημήτρη Σταρόβα-, παικτών, αλλά και της Μαρίας Μπεκατώρου. Άλλωστε, όλοι τους είχαν έρθει αρκετά κοντά όλο αυτό το διάστημα, στο οποίο συνεργάστηκαν και μοιράστηκαν τρομερές στιγμές στο πλατό του Your Face Sounds Familiar.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments