Διεθνή

Ο πρίγκιπας Κάρολος για το Baby Sussex: Ανυπομονούμε να το δούμε από κοντά

Ο πρίγκιπας Κάρολος για το Baby Sussex: Ανυπομονούμε να το δούμε από κοντά
Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος με τη γέννηση του πρώτου παιδιού του γιου του, Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Από εχθές το απόγευμα ολόκληρη η Αγγλία κινείται στους «ρυθμούς» του πρώτου παιδιού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Το νέο βασιλικό μωρό γεννήθηκε στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Μάλιστα, ο ευτυχέστατος πατέρας βγήκε ο ίδιςο και μίλησε στους δημοσιογράφους. Κάτι που δεν βρίσκεται εντός του βασιλικούς πρωτοκόλλου. Σήμερα ήταν σειρά του πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολου, να αναφερθεί στον ερχομό του υγιέστατου αγοριού. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το τέταρτο εγγόνι του και πρώτο από μεριάς του Πρίγκιπα Χάρι.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από τα νέα και ανυπομονούμε να δούμε από κοντά το μωρό, όταν επιστρέψουμε» είπε ο Κάρολος σε πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν για το χαρμόσυνο γεγονός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Βερολίνο. Φυσικά, ο παππούς του μωρού δεν ήταν ο μόνος που ενθουσιάστηκε με τη γέννηση του. Κι αυτό γιατί Βρετανοί και τουρίστες στην πόλη του Ουίνδσορ πανηγύρισαν χθες τον ερχομό του σε σαμπάνιες. Παράλληλα, κρατούσαν βρετανικές και αμερικανικές σημαίες, για να τιμήσουν τη χώρα καταγωγής της Μέγκαν Μαρκλ.

Τίμησαν και την Νταϊάνα μετά τη γέννηση του παιδιού

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να γιορτάσουν τον ερχομό του έβδομου στη σειρά του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας. Στην είσοδο είχε τοποθετηθεί, ως είθισται, το καβαλέτο με την ανακοίνωση γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Μια παράδοση που υπάρχει από το 1837 μέχρι και σήμερα.

Μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογενείας τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν και την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Στη σχετική ανακοίνωση για τον ερχομό του βασιλικού μωρού ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ τίμησαν το πρωτόκολλο. Κι αυτό γιατί πρώτη, όπως αναφέρεται, ενημερώθηκε για τη γέννηση, η βασίλισσα Ελισάβετ. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο  δούκας του Εδιμβούργου, Πρίγκιπας Κάρολος, η δούκισσα της Κορνουάλης και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Παράλληλα, όμως, το παλάτι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα και με τα τρία αδέρφια της Νταϊάνα. Τον κόμη Σπένσερ, τη λαίδη Τζέιν Φέλοους και την λαίδη Σάρα Μακκορκοντέιλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments