Video

Survivor: Έξω φρενών η Ρία με τον Hikmet – Τι συνέβη (vids)

Survivor: Έξω φρενών η Ρία με τον Hikmet – Τι συνέβη (vids)
Μεγάλος καβγάς ξέσπασε στην άσπρη ομάδα του Survivor μεταξύ του Hikmet Tugsuz και της Ρίας Κολοβού.

Σε ένταση η άσπρη ομάδα του Survivor καθώς ξέσπασε μεγάλος καβγάς μεταξύ του Hikmet Tugsuz και της Ρίας Κολοβού. Ο Τούρκος παίκτης είναι εξοργισμένος από τη συμπεριφορά της Ρίας και και αυτό, όπως φάνηκε είναι ο λόγος που τον έκανε να της μιλήσει άσχημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Hikmet αποκάλεσε τη Ρία διπρόσωπη «Είπα στην Αφροδίτη ότι η Ρία είναι διπρόσωπη». Εκείνη ξέσπασε και άρχισε να του φωνάζει. Τα αίματα άναψαν όταν ο Τούρκος παίκτης είπε στην Ρία να σταματήσει να μιλάει με τα λίγα αγγλικά που ξέρει. Πιο συγκεκριμένα εκείνος της είπε «Σκάσε» και εκείνη απάντησε «Να σκάσω; Πρόσεχε Hikmet».

Έπειτα η Ρία έβαλε τα κλάματα και απευθυνόμενη στον Hikmet είπε: «Το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο να αποξενώνεται ένας άνθρωπος».

Survivor: Τι αποκάλυψε ο Κυριάκος Πελεκάνος για τον Hikmet

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα στο Survivor ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος δήλωσε πως ο Hikmet Tugsuz πρότεινε την προηγούμενη εβδομάδα να χάσουν επίτηδες την ασυλία για να βγάλουν υποψήφια την Sabriye Sengul. «Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Hikmet είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Sabriye. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Sabriye υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει.

Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ίσα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Busra ή ο Okay. Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Hikmet, ούτε ο Bora, ούτε η Seda», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος.

Δείτε όσα είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments